Aanmelden webinar Reisprogramma

Maatwerkspecialisten en organisaties die meer gereedschap willen om een reisprogramma te personaliseren, kunnen met het ‘reisprogramma’ aan de slag! In dit webinar gaan we dieper in, op het op maat maken van een reisprogramma met de mogelijkheden in TRIP.

Altijd in de weer met knippen en plakken van teksten en foto’s om een reisboekje op maat te maken voor de klant? Excursie hier, accommodatie daar, invulling van de dagen. Je hergebruikt steeds die teksten en foto’s op verschillende volgorde en giet er je huisstijl overheen. Je wilt het niet automatiseren want je wilt er nog wat aan toevoegen, verwijderen, de volgorde veranderen en iets persoonlijker maken.

De boeking van de reis heb je in TRIP, de volgorde van de reisonderdelen zijn bekend, je hebt afbeeldingen en teksten voor de bouwstenen zoals reisonderdelen, excursies, accommodaties.

Met ‘reisprogramma’ in TRIP kun je aan de slag om een document te creëren met de huisstijl van jouw organisatie en de bouwstenen van de reis. Je opent de boeking en genereert de dagen in de reis met de content van de reisonderdelen, excursies en accommodaties, je schuift met de volgorde van de dagen en past het een en ander aan in de teksten en het document wordt gemaakt.

In dit webinar nemen wij jou mee, wat het resultaat kan zijn als je met ‘reisprogramma’ werkt.

Wij laten de eenmalige voorbereidingen zien en hoe hier efficiënt mee om te gaan.

Ons webinar begint om 14:00 en duurt ongeveer een uur.

Je kunt onderstaand formulier invullen om jezelf in te schrijven. Er zit geen limiet aan het aantal deelnemers per organisatie dus schrijf je snel in.

Wij zien jou graag als deelnemer bij dit webinar.

Nieuws

Aanmelden webinar ‘Reisprogramma’
Wederom kun jij je aanmelden voor een nieuw webinar. Dit keer gaat het over ‘reisprogramma’.

Maatwerkspecialisten en organisaties die meer gereedschap willen om een reisprogramma te personaliseren, kunnen met het ‘reisprogramma’ aan de
Drie nieuwe medewerkers
Afgelopen week zijn er maar liefst drie nieuwe collega’s aan de slag gegaan. Onze nieuwe collega’s werken op de IT-afdeling en versterken het ontwikkelteam...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief