Aanmelden webinar Actietype en Taken

Op woensdag 14 maart geeft 1TIS zijn eerste webinar voor de gebruikers van TRIP. In dit webinar komen de functionaliteiten Actietype en Taken aan bod. We gaan hier in op het aanmaken, de plaatsing en de uitvoering van actietype en taken. Na het volgen van dit webinar heb je een duidelijker beeld hoe een actietype en taak werkt en hoe deze zelf aan te maken en te gebruiken.

Actietype:
Actietype is een veelgebruikte functionaliteit in TRIP die zorgt voor een uitvoering van een deel van je procesgang. Een actietype kan echter ook worden gebruikt (i.c.m. een taak) om een signalering of lijst te creëren waarop je actie moet ondernemen. In TRIP zijn er veel verschillende actietype, deze gaan wij niet allemaal bespreken, maar aan het eind van de webinar is de kennis over actietype en wat actietype doen toereikend genoeg om zelf actietype aan te maken.

Taken:
Taken zorgen voor de uitvoering van actietypen of op zichzelf staande taken. Taken worden veel gebruikt om actietype uit te voeren, je kunt hier denken aan het versturen van reisbescheiden, maar ook om een lijst te e-mailen of om je website te pre-cachen. In dit webinar bespreken wij het aanmaken van een taak, wat deze moet uitvoeren en of deze juist is aangemaakt.

Ons webinar begint om 14:00 en duurt ongeveer een uur.

Je kunt onderstaand formulier invullen om jezelf in te schrijven. Er zit geen limiet aan het aantal deelnemers per organisatie dus schrijf je snel in.

Nieuws

Release update februari 2018
Boeking inzien pagina zonder account openen vanuit TRIP
Locatie: Verkoop – Boeking - Boekingen

U kunt vanuit een boeking de pagina Boeking inzien zonder account openen. U kunt dan snel zien wat de klant ook ziet als zij deze pagina openen.

Aanpassingen in organisaties
Locatie: Verkoop – Organisatie – Organisaties

Het is mogelijk om organisaties in TRIP te onderhouden. Bij deze organisaties...
Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief