Aanmelden webinar Rapportsjablonen

Op woensdag 28 maart geeft 1TIS zijn tweede webinar voor de gebruikers van 1TIS. In dit webinar komt de functionaliteit Rapportsjablonen aan bod. Rapportsjablonen worden veel gebruikt om documenten aan te maken die verstuurd kunnen worden naar klanten of leveranciers. Denk hier bijv. aan reisbescheiden of kamerlijsten.

In dit webinar gaan we in op hoe je een rapportsjabloon aanmaakt, hoe het gekoppelde xml-sjabloon werkt en hoe je informatie in het rapportsjabloon verwerkt. Na het volgen van dit webinar heb je een duidelijker beeld hoe een rapportsjabloon werkt, hoe deze zelf aan te maken en hoe deze aan te passen.

Ons webinar begint om 14:00 en duurt ongeveer een uur.

Je kunt onderstaand formulier invullen om jezelf in te schrijven. Er zit geen limiet aan het aantal deelnemers per organisatie dus schrijf je snel in.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief