Bedrijfsuitje

Voor het jaarlijkse bedrijfsuitje van 1TIS gingen we dit jaar naar IJmuiden. Het weekend begon s'ochtends al goed met een karaoke sessie tijdens het carpoolen.

Blowkarten, vliegeren en boogschieten

Aangekomen op het strand van IJmuiden mochten we bijkomen van de rit met een heerlijke lunch. Vervolgens werden we door een enthousiaste activiteitenbegeleider klaargestoomd voor de middag. Activiteiten zoals knotshockey (een variant van hockey waarbij het ook toegestaan is elkaar te slaan), boogschieten, vliegeren en blowkarten stonden op de agenda.

Mijn persoonlijke favoriet was samen scheuren over het strand met een blowkart. Door een groot zeil aan de blowkart word je door de wind vooruit geduwd. De wind was aanwezig die dag dus de vaart zat er goed in. Alle wedstrijdjes met collega’s heb ik natuurlijk gewonnen! Om de activiteitenmiddag goed af te sluiten werd er nog een potje beachvolleybal gespeeld en voor de liefhebbers was het ook mogelijk om met een 8-persoons sub de zee op te gaan.

Na de activiteiten kregen we de gelegenheid om in te checken in ons hotel en ons klaar te maken voor de barbecue. De barbecue werd uitgevoerd door onze persoonlijke BBQ-er, Quint. Het was heerlijk.

Feest!

De dag werd uiteindelijk afgesloten met een groot feest in het strandpaviljoen. Iedereen was druk bezig met het dansen op de deuntjes van de dj. Een van onze softwareontwikkelaars verbaasde iedereen met zijn buitengewoon goede dansmoves.

Voordat we het wisten gingen de lichten aan en was het feest voorbij. Een fantastisch bedrijfsuitje, met geweldige collega’s om nooit te vergeten!

Door: Tania Kabuta (websiteontwikkeling)

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief