Bedrijfsuitje

Voor het jaarlijkse bedrijfsuitje van 1TIS gingen we dit jaar naar IJmuiden. Het weekend begon s'ochtends al goed met een karaoke sessie tijdens het carpoolen.

Blowkarten, vliegeren en boogschieten

Aangekomen op het strand van IJmuiden mochten we bijkomen van de rit met een heerlijke lunch. Vervolgens werden we door een enthousiaste activiteitenbegeleider klaargestoomd voor de middag. Activiteiten zoals knotshockey (een variant van hockey waarbij het ook toegestaan is elkaar te slaan), boogschieten, vliegeren en blowkarten stonden op de agenda.

Mijn persoonlijke favoriet was samen scheuren over het strand met een blowkart. Door een groot zeil aan de blowkart word je door de wind vooruit geduwd. De wind was aanwezig die dag dus de vaart zat er goed in. Alle wedstrijdjes met collega’s heb ik natuurlijk gewonnen! Om de activiteitenmiddag goed af te sluiten werd er nog een potje beachvolleybal gespeeld en voor de liefhebbers was het ook mogelijk om met een 8-persoons sub de zee op te gaan.

Na de activiteiten kregen we de gelegenheid om in te checken in ons hotel en ons klaar te maken voor de barbecue. De barbecue werd uitgevoerd door onze persoonlijke BBQ-er, Quint. Het was heerlijk.

Feest!

De dag werd uiteindelijk afgesloten met een groot feest in het strandpaviljoen. Iedereen was druk bezig met het dansen op de deuntjes van de dj. Een van onze softwareontwikkelaars verbaasde iedereen met zijn buitengewoon goede dansmoves.

Voordat we het wisten gingen de lichten aan en was het feest voorbij. Een fantastisch bedrijfsuitje, met geweldige collega’s om nooit te vergeten!

Door: Tania Kabuta (websiteontwikkeling)

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief