Bureau Vlieland kiest voor langdurige samenwerking met 1TIS

Datum: 1 december 2022

Erwin Soolsma directeur van Bureau Vlieland; ’Als reisbureau voor groepen en evenementenbureau werkten we tot nu met verschillende oplossingen voor offertes, facturatie en communicatie met leveranciers en klanten. Weinig efficiënt, tijdrovend en onoverzichtelijk. Hoe fijn zou het zijn om al onze processen te kunnen vangen binnen één oplossing. Na een online zoektocht hebben we dat gevonden in de backoffice software 1TIS. De onboarding en begeleiding is zeer prettig en professioneel. 

Naast ons reisbureau zijn wij zelf ook software ontwikkelaar voor een oplossing voor fietsverhuurbedrijven (mijnfietsverhuur.nl). Wij zijn ervan overtuigd dat het slimmer is om op licentiebasis een doorontwikkelde oplossing af te nemen, zoals 1TIS deze heeft staan, dan zelf proberen het wiel uit te vinden. Wij gaan dan ook uit van een lange en duurzame samenwerking’.

Rico van Loenen, directeur / eigenaar van 1TIS; ´Wij hebben al meerdere klanten uit de incentive / evenementenbranche, dus Bureau Vlieland past ook bij ons als klant. Het snel en efficiënt op maat samenstellen van offertes en ook meerdere contactpersonen toegang geven tot de offerte, is iets wat we veel terugzien in de evenementen- en incentives branche.
Ook een eigen portaal om als contactpersoon of als DMC in te loggen bieden wij standaard aan. Rechtstreekse koppelingen met inkooppartners, waardoor gegevens 1 op 1 worden uitgewisseld. Ook ontvangen operationele leveranciers deelnemerslijsten en kunnen ze alle communicatie van het evenement of de incentive direct inzien. Wij kunnen dus goed inspelen op alle wensen van Bureau Vlieland.

Daarnaast sluit mijnfietsverhuur.nl ook goed aan bij de insteek van onze software. Namelijk het goed bijhouden van voorraden met de juiste prijsstellingen en uiteraard het online kunnen reserveren van in dit geval fietsen’.