Camperwizard Ustravel live

“De online B2B campermodule die we samen met 1TIS hebben ontwikkeld, biedt onze klant de mogelijkheid zelf online-campervergelijkingen te maken en aansluitend prijzen te bekijken. Voor de klant is het daarna een kleine stap naar een offerte aanvraag. Voor ons is dit een enorme efficiency stap.

De samenwerking met 1TIS verliep prettig. Na veel overleg met Monica zijn we met dit resultaat zeker al tevreden. Als ambitieuze reisorganisatie hebben we steeds nieuwe wensen en zullen deze zeker de komende tijd ook verder gaan uitwerken samen met 1TIS.”- Susanne Jans, UStravel.nl

Ustravel.nl

UStravel.nl is al ruim 20 jaar maatwerkspecialist voor reizen naar de USA en Canada. UStravel.nl biedt een zeer uitgebreide keuze aan van reizen naar de USA en Canada. Vliegreizen, autorondreizen, bus rondreizen, campers, huurauto, Florida met o.a. luxe villa’s met privé zwembad. Alle UStravel.nl reizen zijn direct te reserveren of geheel op maat samen te stellen.

Met onze reis software 1TIS ondersteunen wij Ustravel.nl als aanbieder in camperreizen. Samen met Ustravel.nl hebben wij een camperwizard ontwikkeld.

Camperwizard

Klanten kunnen hun wensen aangeven, waaronder de gewenste ophaal- en inleverlocatie, de reisdata en specifieke kenmerken van de camper. Vervolgens ziet de klant alle camperinformatie en prijzen in één overzicht. Als een klant de juiste camper heeft gevonden kan hiervoor meteen een offerte worden aangevraagd. De camperwizard maakt het voor klanten makkelijker en sneller om de juiste camper te vinden voor hun reis door Canada of Amerika en vervolgens direct een offerteaanvraag te verzenden.

Bekijk nu de camperwizard van Ustravel.nl.

Eén totaaloplossing voor de reisbranche

Met onze software ondersteunen wij perfect het primaire proces voor het verkopen van reizen. Bekijk ons overzicht met diverse typen organisaties. Wanneer u zichzelf in een type herkent, kunt u vervolgens meer informatie over onze software terugvinden, toegespitst op uw organisatie.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief