Camperwizard Ustravel live

“De online B2B campermodule die we samen met 1TIS hebben ontwikkeld, biedt onze klant de mogelijkheid zelf online-campervergelijkingen te maken en aansluitend prijzen te bekijken. Voor de klant is het daarna een kleine stap naar een offerte aanvraag. Voor ons is dit een enorme efficiency stap.

De samenwerking met 1TIS verliep prettig. Na veel overleg met Monica zijn we met dit resultaat zeker al tevreden. Als ambitieuze reisorganisatie hebben we steeds nieuwe wensen en zullen deze zeker de komende tijd ook verder gaan uitwerken samen met 1TIS.”- Susanne Jans, UStravel.nl

Ustravel.nl

UStravel.nl is al ruim 20 jaar maatwerkspecialist voor reizen naar de USA en Canada. UStravel.nl biedt een zeer uitgebreide keuze aan van reizen naar de USA en Canada. Vliegreizen, autorondreizen, bus rondreizen, campers, huurauto, Florida met o.a. luxe villa’s met privé zwembad. Alle UStravel.nl reizen zijn direct te reserveren of geheel op maat samen te stellen.

Met onze reis software TRIP ondersteunen wij Ustravel.nl als aanbieder in camperreizen. Samen met Ustravel.nl hebben wij een camperwizard ontwikkeld.

Camperwizard

Klanten kunnen hun wensen aangeven, waaronder de gewenste ophaal- en inleverlocatie, de reisdata en specifieke kenmerken van de camper. Vervolgens ziet de klant alle camperinformatie en prijzen in één overzicht. Als een klant de juiste camper heeft gevonden kan hiervoor meteen een offerte worden aangevraagd. De camperwizard maakt het voor klanten makkelijker en sneller om de juiste camper te vinden voor hun reis door Canada of Amerika en vervolgens direct een offerteaanvraag te verzenden.

Bekijk nu de camperwizard van Ustravel.nl.

Eén totaaloplossing voor de reisbranche

Met onze software ondersteunen wij perfect het primaire proces voor het verkopen van reizen. Bekijk ons overzicht met diverse typen organisaties. Wanneer u zichzelf in een type herkent, kunt u vervolgens meer informatie over onze software terugvinden, toegespitst op uw organisatie.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief