Camperwizard Ustravel live

“De online B2B campermodule die we samen met 1TIS hebben ontwikkeld, biedt onze klant de mogelijkheid zelf online-campervergelijkingen te maken en aansluitend prijzen te bekijken. Voor de klant is het daarna een kleine stap naar een offerte aanvraag. Voor ons is dit een enorme efficiency stap.

De samenwerking met 1TIS verliep prettig. Na veel overleg met Monica zijn we met dit resultaat zeker al tevreden. Als ambitieuze reisorganisatie hebben we steeds nieuwe wensen en zullen deze zeker de komende tijd ook verder gaan uitwerken samen met 1TIS.”- Susanne Jans, UStravel.nl

Ustravel.nl

UStravel.nl is al ruim 20 jaar maatwerkspecialist voor reizen naar de USA en Canada. UStravel.nl biedt een zeer uitgebreide keuze aan van reizen naar de USA en Canada. Vliegreizen, autorondreizen, bus rondreizen, campers, huurauto, Florida met o.a. luxe villa’s met privé zwembad. Alle UStravel.nl reizen zijn direct te reserveren of geheel op maat samen te stellen.

Met onze reis software 1TIS ondersteunen wij Ustravel.nl als aanbieder in camperreizen. Samen met Ustravel.nl hebben wij een camperwizard ontwikkeld.

Camperwizard

Klanten kunnen hun wensen aangeven, waaronder de gewenste ophaal- en inleverlocatie, de reisdata en specifieke kenmerken van de camper. Vervolgens ziet de klant alle camperinformatie en prijzen in één overzicht. Als een klant de juiste camper heeft gevonden kan hiervoor meteen een offerte worden aangevraagd. De camperwizard maakt het voor klanten makkelijker en sneller om de juiste camper te vinden voor hun reis door Canada of Amerika en vervolgens direct een offerteaanvraag te verzenden.

Bekijk nu de camperwizard van Ustravel.nl.

Eén totaaloplossing voor de reisbranche

Met onze software ondersteunen wij perfect het primaire proces voor het verkopen van reizen. Bekijk ons overzicht met diverse typen organisaties. Wanneer u zichzelf in een type herkent, kunt u vervolgens meer informatie over onze software terugvinden, toegespitst op uw organisatie.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief