Kortingen en acties

In de prijzen van jouw campingreizen wil je de mogelijkheid hebben om aanbiedingen en kortingen te verwerken en te presenteren wanneer dat nodig is. Naast het toepassen van automatische korting, ondersteunt onze software tevens het invoeren van een (unieke) kortingscode. De verkoopprijs kan hierdoor worden aangepast op basis van de tijdsperiode waarin de korting geldig is. Ook kan je in onze software verschillende soorten kortingscampagnes aanmaken. Denk hierbij aan vroegboekkorting, seizoensaanbiedingen, kortingsweken, last-minute aanbiedingen en vaste klantenkorting.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief