Kortingen en acties

In de prijzen van jouw campingreizen wil je de mogelijkheid hebben om aanbiedingen en kortingen te verwerken en te presenteren wanneer dat nodig is. Naast het toepassen van automatische korting, ondersteunt onze software tevens het invoeren van een (unieke) kortingscode. De verkoopprijs kan hierdoor worden aangepast op basis van de tijdsperiode waarin de korting geldig is. Ook kan je in onze software verschillende soorten kortingscampagnes aanmaken. Denk hierbij aan vroegboekkorting, seizoensaanbiedingen, kortingsweken, last-minute aanbiedingen en vaste klantenkorting.

Nieuws

Teamwork
Teamwork is wat ons betreft essentieel voor zakelijk succes en dus ging het 1TIS team voor een gezellig avondje uit, een escape room in en werd er aansluitend met elkaar gegeten.

Het 1TIS team werd opgedeeld...
Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief