Online bookingstool

Je wilt een duidelijke boekingstool die het gemakkelijk maakt om aanvragen of boekingen voor jouw rondreizen te plaatsen, waarbij de drempel voor het plaatsen van een boeking zo laag mogelijk is.

Wij bieden je een online boekingstool die aanvragen en/of boekingen stimuleert. Bij het ontwikkelen wordt de tool specifiek afgestemd op jouw wensen. Hierbij zorgen wij ervoor dat het plaatsen van een boeking zo eenvoudig mogelijk is voor de klant. In de boekingstool kunnen er door de klant extra opties worden toegevoegd aan de reis, men kan kiezen voor het toevoegen van verlengingen, upgrades of andere extra opties.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief