Online bookingstool

Je wilt een duidelijke boekingstool die het gemakkelijk maakt om aanvragen of boekingen voor jouw rondreizen te plaatsen, waarbij de drempel voor het plaatsen van een boeking zo laag mogelijk is.

Wij bieden je een online boekingstool die aanvragen en/of boekingen stimuleert. Bij het ontwikkelen wordt de tool specifiek afgestemd op jouw wensen. Hierbij zorgen wij ervoor dat het plaatsen van een boeking zo eenvoudig mogelijk is voor de klant. In de boekingstool kunnen er door de klant extra opties worden toegevoegd aan de reis, men kan kiezen voor het toevoegen van verlengingen, upgrades of andere extra opties.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief