Online bookingstool

Je wilt een duidelijke boekingstool die het gemakkelijk maakt om aanvragen of boekingen voor jouw rondreizen te plaatsen, waarbij de drempel voor het plaatsen van een boeking zo laag mogelijk is.

Wij bieden je een online boekingstool die aanvragen en/of boekingen stimuleert. Bij het ontwikkelen wordt de tool specifiek afgestemd op jouw wensen. Hierbij zorgen wij ervoor dat het plaatsen van een boeking zo eenvoudig mogelijk is voor de klant. In de boekingstool kunnen er door de klant extra opties worden toegevoegd aan de reis, men kan kiezen voor het toevoegen van verlengingen, upgrades of andere extra opties.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief