Demo aanvragen

Ben je benieuwd naar onze software en wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een demonstratie van onze software aan via onderstaand formulier.

Tijdens deze demonstratie bekijken wij samen met jou de diverse mogelijkheden van onze software, toegespitst op jouw specifieke wensen. De demonstratie kan op locatie of op afstand worden gegeven.

Naam:  *
Tussenvoegsel: 
Achternaam:  *
Emailadres:  *
Telefoonnummer:  *
Naam organisatie:  *
Website organisatie: 
Korte omschrijving wat jij wenst te zien tijdens de demonstratie: 
  

Contactopties

U kunt ons van maandag t/m vrijdag ook bellen tussen 09:00 uur en 17:00 uur op het nummer: +31(0)70 3076730.

Wij geven u graag geheel vrijblijvend een demonstratie van onze software, zodat u kennis kunt maken met de backoffice van TRIP. Indien u een vrijblijvende demo wenst, kunt u ons demo aanvraagformulier invullen.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief