Junior/Medior Front-End Developer (32 – 40 uur)

Ben jij een (bijna) afgestudeerde, technische, enthousiaste Front-End Developer die op zoek is naar een leuke uitdaging in een dynamische en innovatieve organisatie met een professionele, maar informele werksfeer?

Wat doe jij als Front-End Developer bij One Travel Industry Solution?

Bij 1TIS werk je als Front-End Developer aan het ontwikkelen en verbeteren van de e-commerce website(s) van onze klanten. Je werkt aan grote implementaties van nieuwe e-commerce website(s) tot UX verbeteringen en kleine aanpassingen. Elke dag brengt een nieuwe uitdaging met zich mee.

Wat doen we bij One Travel Industry Solution?

One Travel Industry Solution (1TIS ) is een jonge organisatie die één totaaloplossing biedt voor reis- en evenementenorganisaties met haar eigen ontwikkelde software 1TIS. Momenteel maken meer dan 60 reisorganisaties gebruik van deze software.

Naast het ontwikkelen van de software ondersteunen wij reisorganisaties met het inrichten van de software, het ontwikkelen van de e-commerce website(s), het onderhouden en verder ontwikkelen van websites én online marketing. Wij zijn een dynamische en innovatieve organisatie met een team van ongeveer 20 medewerkers. Er heerst een professionele, maar informele werksfeer. 1TIS is gevestigd in Rijswijk.

Wat vragen wij van jou?

Afgeronde Bachelor of Master opleiding
1-3 jaar werkervaring als Front-end developer
Je bent ervaren met HTML5, CSS3, Bootstrap, Javascript, Jquery
Uiteraard werk je graag zelfstandig
Je bent communicatief vaardig, loyaal en je vindt het leuk om diverse projecten op te pakken
Je bent woonachtig omgeving Den Haag
Je kan per direct starten

Wat bieden wij?

Een goed salaris, in overeenstemming met opleiding, leeftijd en ervaring
Uitdagende werkomgeving, projecten en verantwoordelijkheden
Doorgroeimogelijkheden