Kennismaking met… front- end developer Bryan Gerritse

Het 1TIS team bestaat uit meer dan twintig jonge en innovatieve medewerkers met verschillende disciplines. Het team bestaat uit software ontwikkelaars, front-end developers, online marketeers en projectleiders. We hebben nauw contact met al onze klanten, maar dit is vaak telefonisch en op afstand. Daarom stellen wij graag ons team aan u voor.

Wie zijn ze? Wat drijft ze? En wat doen ze eigenlijk als ze niet op kantoor heel hard aan het werk zijn? Maak kennis met front-end developer: Bryan Gerritse.

Voordat Bryan aan de slag ging als front-end developer bij 1TIS liep hij stage bij Viscon Group in ’s-Gravendeel. “Ik heb tijdens mijn stage veel leuke en leerzame werkzaamheden mogen uitvoeren. Zo heb ik een aantal websites opgeleverd.” Via een kleine omweg is Bryan uiteindelijk bij 1TIS terecht gekomen. “Ik had een sollicitatie lopen bij een bedrijf en ik werd onderweg naar dat bedrijf gebeld voor nog een ander sollicitatie gesprek. Zij vertelde mij dat zij een sollicitatie gesprek konden regelen bij 1TIS. Ik ben toen gelijk naar 1TIS toegereden!”

Zoekmethodes en websites ontwikkelen

Als front-end developer is Bryan vooral bezig met het bouwen van de ‘voorkant’ van een website. “Ik ontwikkel bijvoorbeeld een nieuwe pagina of een zoekmethode. De klant levert mij een ontwerp aan en ik zorg er vervolgens voor dat het er komt te staan.” Als Bryan vertelt over het leukste wat hij deze week heeft gedaan verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. “De zoekmethode van Het Frankrijk Huis heb ik live gezet. Het is echt heel erg mooi geworden. Ik heb de klant gesproken en ook zij zijn er erg blij mee. Het directe contact met de klant, samen sparren en het dan gaan maken. Dat vind ik het echt het allerleukste van mijn werk."

Serieverslaafd

Waar je Bryan na werktijd kan vinden? Hoogstwaarschijnlijk op de bank. “Ik ben serieverslaafd. Als ik thuis kom kruip ik gelijk achter mijn laptop op de bank. Grote kans dat ik niet meer beweeg tot ik naar bed ga om te slapen.” Nog tips? “Ik kijk er zo ontzettend veel. Supernatural vind ik erg leuk, maar als ik straks thuiskom gaat Californication aan. Deze kijk ik nu al voor de derde keer!”

bryan.png

Meer weten van Bryan?
Bekijk zijn LinkedIn profiel.