Nieuwe functionaliteit: drempel boekingen verlagen

Drempel van boekingen verlagen

Bij het boeken van reizen of het aanvragen van een offerte voorstel voor een reis wilt u potentiële klanten zo min mogelijk obstakels geven om een boeking te plaatsen of een aanvraag te doen. Onze ervaring is dat het in moeten vullen van (te) veel deelnemer gegevens vaak een obstakel kan vormen. Om deze reden hebben we een functionaliteit toegevoegd waarmee klanten bij een boeking slechts beperkte deelnemer gegevens hoeven in te vullen. Uiteraard kan bij een geplaatste boeking gecontroleerd worden of alle deelnemer gegevens reeds bekend zijn of dat er nog essentiële gegevens ontbreken, zodat deze in een latere fase opgevraagd kunnen worden.

Hoe werkt het

U kunt zelf kiezen welke velden bij een boeking of offerteaanvraag verplicht moeten worden ingevuld, welke optioneel en welke van de optionele velden zichtbaar zijn voor de klant. Welke velden verplicht of optioneel zijn kunnen verschillen en indien wenselijk per product worden bepaald.

Door alleen de op dat moment nodige gegevens te vragen aan de klant zal de drempel voor het daadwerkelijk aanvragen of boeken van een reis worden verlaagd. Hierdoor zullen klanten sneller en makkelijker overgaan tot actie.

Vervolgens moet er bepaald worden welke gegevens van de klant nodig zijn voor het definitief maken van de boeking of offerteaanvraag. Nadat de boeking of offerteaanvraag is voltooid ontvangt de klant dan een bevestiging per mail en de vraag om de ontbrekende gegevens aan te vullen.

Stappen:

- Bepalen welke velden verplicht moeten worden ingevuld, welke optioneel en welke van de optionele velden zichtbaar zijn voor de klant.
- Welke velden verplicht of optioneel zijn kunnen verschillen voor een offerteaanvraag en boeking en indien wenselijk per product worden bepaald.
- Bepalen welke gegevens van de klant nodig zijn voor het definitief maken van de boeking of offerteaanvraag.
- Nadat de boeking of offerteaanvraag is voltooid ontvangt de klant dan een bevestiging per mail en de vraag om de ontbrekende gegevens aan te vullen.
- Mocht u dat willen kunt u een mail ontvangen na een boeking of offerteaanvraag met welke gegevens nog ontbreken bij een boeking of offerteaanvraag.

Mocht u vragen hebben of interesse neem dan gerust contact op met Misja Roeleveld. Te bereiken op +31 (0)70 3076721 of stuur een e- mail naar misja@1tis.nl.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief