Nieuwe functionaliteit: drempel boekingen verlagen

Drempel van boekingen verlagen

Bij het boeken van reizen of het aanvragen van een offerte voorstel voor een reis wilt u potentiële klanten zo min mogelijk obstakels geven om een boeking te plaatsen of een aanvraag te doen. Onze ervaring is dat het in moeten vullen van (te) veel deelnemer gegevens vaak een obstakel kan vormen. Om deze reden hebben we een functionaliteit toegevoegd waarmee klanten bij een boeking slechts beperkte deelnemer gegevens hoeven in te vullen. Uiteraard kan bij een geplaatste boeking gecontroleerd worden of alle deelnemer gegevens reeds bekend zijn of dat er nog essentiële gegevens ontbreken, zodat deze in een latere fase opgevraagd kunnen worden.

Hoe werkt het

U kunt zelf kiezen welke velden bij een boeking of offerteaanvraag verplicht moeten worden ingevuld, welke optioneel en welke van de optionele velden zichtbaar zijn voor de klant. Welke velden verplicht of optioneel zijn kunnen verschillen en indien wenselijk per product worden bepaald.

Door alleen de op dat moment nodige gegevens te vragen aan de klant zal de drempel voor het daadwerkelijk aanvragen of boeken van een reis worden verlaagd. Hierdoor zullen klanten sneller en makkelijker overgaan tot actie.

Vervolgens moet er bepaald worden welke gegevens van de klant nodig zijn voor het definitief maken van de boeking of offerteaanvraag. Nadat de boeking of offerteaanvraag is voltooid ontvangt de klant dan een bevestiging per mail en de vraag om de ontbrekende gegevens aan te vullen.

Stappen:

- Bepalen welke velden verplicht moeten worden ingevuld, welke optioneel en welke van de optionele velden zichtbaar zijn voor de klant.
- Welke velden verplicht of optioneel zijn kunnen verschillen voor een offerteaanvraag en boeking en indien wenselijk per product worden bepaald.
- Bepalen welke gegevens van de klant nodig zijn voor het definitief maken van de boeking of offerteaanvraag.
- Nadat de boeking of offerteaanvraag is voltooid ontvangt de klant dan een bevestiging per mail en de vraag om de ontbrekende gegevens aan te vullen.
- Mocht u dat willen kunt u een mail ontvangen na een boeking of offerteaanvraag met welke gegevens nog ontbreken bij een boeking of offerteaanvraag.

Mocht u vragen hebben of interesse neem dan gerust contact op met Misja Roeleveld. Te bereiken op +31 (0)70 3076721 of stuur een e- mail naar misja@1tis.nl.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief