Groot project met onze klant Campers Down Under is afgerond

De afgelopen maanden hebben wij met een heel team hard gewerkt aan de maatwerkmodule voor Campers Down Under en wij zijn uiteraard trots dat wij onderstaande terugkoppeling hebben gekregen van Karin Kramer directeur / eigenaar van Campers Down Under;

“Sinds de start van ons bedrijf in 2014 werken we al samen met 1TIS. Op dat moment gingen we gebruik maken van de software voor het beheer van onze klanten, het verwerken van boekingen en het genereren van diverse documenten bij de boeking van de klant. Op onze website www.campersdownunder.nl is een zoekmodule beschikbaar voor het zoeken en vergelijken van campers bij een specifieke zoekopdracht.
Hoewel we daar altijd naar tevredenheid gebruik van hebben gemaakt, was het lastig en kostbaar om deze maatwerkmodule te onderhouden.
Vanaf het begin is onze wens al geweest om dit door 1TIS te laten bouwen en onderhouden, maar vanwege de grote complexiteit was dit toen nog een brug te ver.

In het najaar van 2017 hebben we dit samen met een gehele vernieuwing van de website weer onder de loep genomen. Misja één van de projectleiders, zag toen wel mogelijkheden en wist al snel de materie te doorgronden en te vertalen naar de software.
Vanaf het begin ondervonden wij een duidelijk voordeel van de samenwerking met een in de reisbranche gespecialiseerde software aanbieder. Misja heeft het project strak gemanaged en planning en budget bewaakt.
De ontwikkelaars Mark en Inge hebben de zoekmodule aan de achter- en voorkant geheel naar wens ingericht. In de software is de inrichting op een aantal vlakken bewerkelijker geworden, maar wel zelf door ons te onderhouden. En dat is een groot voordeel qua doorlooptijd en budget.

Eventuele issues na livegang worden snel opgepakt, opgelost en teruggekoppeld, zoals wij van 1TIS gewend zijn.

Wij hebben nog een aantal aanvullende wensen voor een volgende release van de zoekmodule en wij hebben er alle vertrouwen in dat dat helemaal goed gaat komen.”