Happy Camp live met 1TIS software

Met trots presenteren wij Happy Camp als nieuwe klant bij 1TIS.

"Happy Camp is sinds drie jaar met een eigen directe website actief op de Nederlandse markt. We waren toe aan een verbeterde website met moderne techniek en daarmee heeft 1TIS ons op weg geholpen. We zijn zeer verheugd dat 1TIS dit complexe traject snel en kundig heeft kunnen uitvoeren." - Nicole Kubinek, Happy Camp.

Happy Camp

Happy Camp organiseert al zestien jaar de leukste familiecampingvakanties in Europa. Bij Happy Camp vindt u niet alleen de bekende campings, maar ook unieke plekjes op bijvoorbeeld Sardinië, Hongarije en Oostenrijk. In Italië is Happy Camp de absolute marktleider met meer dan dertig campings verspreid over alle regio’s. Op weg naar HAPPYness!

Met onze reissoftware 1TIS ondersteunen wij Happy Camp als campingaanbieder met onder andere de onderstaande functionaliteiten. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de nieuwe website van Happy Camp, gemaakt door ons front-end team.

Prijsmatrix

Happy Camp is onze eerste klant met een prijsmatrix waarmee per datum aangegeven kan worden of het mogelijk is om aan te komen op de camping, en daarbij ook aan te geven welke verblijfsduren op deze datum mogelijk zijn.

Klantvriendelijke website

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website bieden wij een volledige integratie tussen de website en de backoffice. Onze reissoftware maakt het voor onze klanten eenvoudig om productaanbod te onderhouden. Daardoor blijft de website altijd up-to-date. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de website betrouwbaarheid uitstraalt en gebruiksvriendelijk is.

Duidelijke online boekingstool

1TIS biedt een duidelijke online boekingstool aan, waarmee de drempel voor het plaatsen van een boeking of offerte-aanvraag zo laag mogelijk wordt gemaakt De inrichting van de tool kan specifiek worden afgestemd op uw wensen, waarbij we het plaatsen van een boeking zo eenvoudig mogelijk maken voor de klant. De rondreis kan door de klant worden aangepast, waarbij er extra opties, verlengingen of upgrades aan de reis kunnen worden toegevoegd.

Eén totaaloplossing voor de reisbranche

Met onze reissoftware ondersteunen wij perfect het primaire proces voor het verkopen van reizen. Bekijk ons overzicht van diverse typen reisorganisaties. Wanneer u zichzelf in een type herkent, kunt u vervolgens meer informatie over onze reissoftware terugvinden, toegespitst op uw reisorganisatie.