Uitbreiding productportfolio

Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-specialist mee te maken hebt; bijvoorbeeld bij een wintersportboeking waarbij 1 hoofdboeker (het bedrijf) met dan vervolgens 100 deelnemers en alle 100 deelnemers hebben hun eigen wensen; wel skihuur / geen skihuur, speciaal dieet, wel een extra wintersportdekking op de reisverzekering.
Zie dit achter de schermen maar vlekkeloos te administreren en te automatiseren. Speciale werklijsten voor de gidsen / reisleiders op de locatie, werklijsten voor de hotels.
Wij hebben nu een mooi product ontwikkeld, wat helpt om jouw bedrijf te ontlasten met de administratieve backoffice processen en wat gegarandeerd tijdwinst gaat opleveren en de kans op fouten in het logistieke proces sterk vermindert.

Nieuws

Verbouwing kantoor
Na 11 jaar vonden wij het tijd voor een nieuwe indeling van ons pand en ook een nieuwe frisse look.
Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de verbouwing te realiseren en wij zijn dan ook trots dat het is gelukt.
Een aantal keren hebben wij wat geschoven met de afdelingen zodat er gewoon doorgewerkt kon worden en ook de verbouwing kon plaats...
Feiten eerste half jaar 2018
Wij vinden het leuk om een aantal feiten met jullie te delen over het eerste half jaar van 2018.

Dit eerste half jaar zijn door onze klanten in totaal 81.080 boekingen in ons backoffice systeem gemaakt. Maar liefst één klant was goed voor 15.437 boekingen.

Het gemiddeld aantal boekingen per klant, zit op 795 boekingen over di...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief