Uitbreiding productportfolio

Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-specialist mee te maken hebt; bijvoorbeeld bij een wintersportboeking waarbij 1 hoofdboeker (het bedrijf) met dan vervolgens 100 deelnemers en alle 100 deelnemers hebben hun eigen wensen; wel skihuur / geen skihuur, speciaal dieet, wel een extra wintersportdekking op de reisverzekering.
Zie dit achter de schermen maar vlekkeloos te administreren en te automatiseren. Speciale werklijsten voor de gidsen / reisleiders op de locatie, werklijsten voor de hotels.
Wij hebben nu een mooi product ontwikkeld, wat helpt om jouw bedrijf te ontlasten met de administratieve backoffice processen en wat gegarandeerd tijdwinst gaat opleveren en de kans op fouten in het logistieke proces sterk vermindert.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief