Release 1.10 - 23 februari 2010

Binnen deze release zijn diverse mogelijkheden uitgebreid. Zo was het uiteraard mogelijk om e-mails vanuit het systeem te versturen. Nu zijn er tevens mailteksten gecreëerd, waarmee diverse standaard mailteksten voor verschilende doeleinden (boeking, factuur, klant e.d.) onderhouden kunnen worden.

Daarnaast is er een standaard methode ontwikkeld, waarmee zelf te onderhouden mail periodiek verstuurd kan worden naar gewenste boekingen.

Op vele plaatsen binnen het systeem kan content onderhouden worden. De contentlijsten zijn geherstructureerd, zodat deze lijsten overzichtelijker zijn geworden.

Ook zijn er nieuwe zaken ontwikkeld, waarmee de producten en content die in het systeem worden ingevoerd, op nieuwe manieren op de klantwebsite getoond kunnen worden.

Ten slotte zijn er een aantal aanvullende zaken m.b.t. de meertaligheid van websites doorgevoerd, om hiermee deze mogelijkheid te verfijnen.

Nieuws

Teamwork
Teamwork is wat ons betreft essentieel voor zakelijk succes en dus ging het 1TIS team voor een gezellig avondje uit, een escape room in en werd er aansluitend met elkaar gegeten.

Het 1TIS team werd opgedeeld...
Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief