Release 1.10 - 23 februari 2010

Binnen deze release zijn diverse TRIP mogelijkheden uitgebreid. Zo was het uiteraard mogelijk om e-mails vanuit het systeem te versturen. Nu zijn er tevens mailteksten gecreëerd, waarmee diverse standaard mailteksten voor verschilende doeleinden (boeking, factuur, klant e.d.) onderhouden kunnen worden.

Daarnaast is er een standaard methode ontwikkeld, waarmee zelf te onderhouden mail periodiek verstuurd kan worden naar gewenste boekingen.

Op vele plaatsen binnen het systeem kan content onderhouden worden. De contentlijsten in TRIP zijn geherstructureerd, zodat deze lijsten overzichtelijker zijn geworden.

Ook zijn er nieuwe zaken ontwikkeld, waarmee de producten en content die in TRIP worden ingevoerd, op nieuwe manieren op de klantwebsite getoond kunnen worden.

Ten slotte zijn er een aantal aanvullende zaken m.b.t. de meertaligheid van websites doorgevoerd, om hiermee deze mogelijkheid te verfijnen.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief