Release 1.10 - 23 februari 2010

Binnen deze release zijn diverse mogelijkheden uitgebreid. Zo was het uiteraard mogelijk om e-mails vanuit het systeem te versturen. Nu zijn er tevens mailteksten gecreëerd, waarmee diverse standaard mailteksten voor verschilende doeleinden (boeking, factuur, klant e.d.) onderhouden kunnen worden.

Daarnaast is er een standaard methode ontwikkeld, waarmee zelf te onderhouden mail periodiek verstuurd kan worden naar gewenste boekingen.

Op vele plaatsen binnen het systeem kan content onderhouden worden. De contentlijsten zijn geherstructureerd, zodat deze lijsten overzichtelijker zijn geworden.

Ook zijn er nieuwe zaken ontwikkeld, waarmee de producten en content die in het systeem worden ingevoerd, op nieuwe manieren op de klantwebsite getoond kunnen worden.

Ten slotte zijn er een aantal aanvullende zaken m.b.t. de meertaligheid van websites doorgevoerd, om hiermee deze mogelijkheid te verfijnen.

Nieuws

De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
NS Internationaal gaat samenwerken met 1TIS
Sommige samenwerkingen zijn heel innovatief en komen plots voorbij. Zo ook deze samenwerking met NS Internationaal.

Wij werden zeer recent benaderd...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief