Release 1.10 - 23 februari 2010

Binnen deze release zijn diverse mogelijkheden uitgebreid. Zo was het uiteraard mogelijk om e-mails vanuit het systeem te versturen. Nu zijn er tevens mailteksten gecreëerd, waarmee diverse standaard mailteksten voor verschilende doeleinden (boeking, factuur, klant e.d.) onderhouden kunnen worden.

Daarnaast is er een standaard methode ontwikkeld, waarmee zelf te onderhouden mail periodiek verstuurd kan worden naar gewenste boekingen.

Op vele plaatsen binnen het systeem kan content onderhouden worden. De contentlijsten zijn geherstructureerd, zodat deze lijsten overzichtelijker zijn geworden.

Ook zijn er nieuwe zaken ontwikkeld, waarmee de producten en content die in het systeem worden ingevoerd, op nieuwe manieren op de klantwebsite getoond kunnen worden.

Ten slotte zijn er een aantal aanvullende zaken m.b.t. de meertaligheid van websites doorgevoerd, om hiermee deze mogelijkheid te verfijnen.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief