Release 1.10 - 23 februari 2010

Binnen deze release zijn diverse mogelijkheden uitgebreid. Zo was het uiteraard mogelijk om e-mails vanuit het systeem te versturen. Nu zijn er tevens mailteksten gecreëerd, waarmee diverse standaard mailteksten voor verschilende doeleinden (boeking, factuur, klant e.d.) onderhouden kunnen worden.

Daarnaast is er een standaard methode ontwikkeld, waarmee zelf te onderhouden mail periodiek verstuurd kan worden naar gewenste boekingen.

Op vele plaatsen binnen het systeem kan content onderhouden worden. De contentlijsten zijn geherstructureerd, zodat deze lijsten overzichtelijker zijn geworden.

Ook zijn er nieuwe zaken ontwikkeld, waarmee de producten en content die in het systeem worden ingevoerd, op nieuwe manieren op de klantwebsite getoond kunnen worden.

Ten slotte zijn er een aantal aanvullende zaken m.b.t. de meertaligheid van websites doorgevoerd, om hiermee deze mogelijkheid te verfijnen.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief