Release 1.15 - 24 februari 2011

Binnen deze release zijn de volgende belangrijke zaken handiger, makkelijker en efficiënter gemaakt. Ook zijn er weer een groot aantal functionaliteiten toegevoegd.

Op basis van selecties kunnen nu in een keer mutaties worden aangebracht op grote groepen gegevens. Goede voorbeeld zijn bijvoorbeeld. Prijzen aanpassen of een nieuwe prijsregel toevoegen aan een door u zelf op te geven selectie of direct een selctie pakketten koppelen aan een label.

In de module product zijn met name grote verbeteringen aangebracht bij het kopiëren van elementen. Niet alleen de basisgegevens, maar ook plaatsen, accommodaties, excursies, vervoerslocaties, evenementlocaties,deelnemergegevens, boekingsvragen,voorwaarden, wederverkopers, content en vluchtplannen.

Er zijn tevens hele nieuwe prijstyperegels beschikbaar, waaronder: vroegboek kortingen en interval, Met die laatste is bijvoorbeeld een korting bij een verblijf van twee weken direct in te voeren.

In de module sitebeheer zijn deze keer veel aanpassingen gedaan om bijvoorbeeld knoppen, buttons etc. meertalig ter beschikking te kunnen stellen. Tevens zijn er nieuwe bouwblokken ter beschikking gekomen (pagina iconen) waarmee iconen voor social media, pdf online en bijvoorbeeld “”mail a friend” aan te maken en te plaatsen zijn. Dat plaatsen kan ondermeer op de volgende pagina’s: homepage, pakket, land, regio, plaats, element, accommodatie, kaart, excursie, evenementlocatie, nieuwsbericht, reisverslag en reistip.

Tenslotte is er verder ontwikkeld op het terrein van het inloggen voor wederverkopers. Er is een nieuwe webpagina gecreëerd waarmee wederverkopers met een geldig account kunnen inloggen op een eigen omgeving. Daar wordt inzicht gegeven in boekingen , statussen en klantgegevens.