Release 1.15 - 24 februari 2011

Binnen deze release zijn de volgende belangrijke zaken handiger, makkelijker en efficiënter gemaakt. Ook zijn er weer een groot aantal functionaliteiten toegevoegd.

Op basis van selecties kunnen nu in een keer mutaties worden aangebracht op grote groepen gegevens. Goede voorbeeld zijn bijvoorbeeld. Prijzen aanpassen of een nieuwe prijsregel toevoegen aan een door u zelf op te geven selectie of direct een selctie pakketten koppelen aan een label.

In de module product zijn met name grote verbeteringen aangebracht bij het kopiëren van elementen. Niet alleen de basisgegevens, maar ook plaatsen, accommodaties, excursies, vervoerslocaties, evenementlocaties,deelnemergegevens, boekingsvragen,voorwaarden, wederverkopers, content en vluchtplannen.

Er zijn tevens hele nieuwe prijstyperegels beschikbaar, waaronder: vroegboek kortingen en interval, Met die laatste is bijvoorbeeld een korting bij een verblijf van twee weken direct in te voeren.

In de module sitebeheer zijn deze keer veel aanpassingen gedaan om bijvoorbeeld knoppen, buttons etc. meertalig ter beschikking te kunnen stellen. Tevens zijn er nieuwe bouwblokken ter beschikking gekomen (pagina iconen) waarmee iconen voor social media, pdf online en bijvoorbeeld “”mail a friend” aan te maken en te plaatsen zijn. Dat plaatsen kan ondermeer op de volgende pagina’s: homepage, pakket, land, regio, plaats, element, accommodatie, kaart, excursie, evenementlocatie, nieuwsbericht, reisverslag en reistip.

Tenslotte is er verder ontwikkeld op het terrein van het inloggen voor wederverkopers. Er is een nieuwe webpagina gecreëerd waarmee wederverkopers met een geldig account kunnen inloggen op een eigen omgeving. Daar wordt inzicht gegeven in boekingen , statussen en klantgegevens.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief