Release 1.15 - 24 februari 2011

Binnen deze release zijn de volgende belangrijke zaken handiger, makkelijker en efficiënter gemaakt. Ook zijn er weer een groot aantal functionaliteiten toegevoegd.

Op basis van selecties kunnen nu in een keer mutaties worden aangebracht op grote groepen gegevens. Goede voorbeeld zijn bijvoorbeeld. Prijzen aanpassen of een nieuwe prijsregel toevoegen aan een door u zelf op te geven selectie of direct een selctie pakketten koppelen aan een label.

In de module product zijn met name grote verbeteringen aangebracht bij het kopiëren van elementen. Niet alleen de basisgegevens, maar ook plaatsen, accommodaties, excursies, vervoerslocaties, evenementlocaties,deelnemergegevens, boekingsvragen,voorwaarden, wederverkopers, content en vluchtplannen.

Er zijn tevens hele nieuwe prijstyperegels beschikbaar, waaronder: vroegboek kortingen en interval, Met die laatste is bijvoorbeeld een korting bij een verblijf van twee weken direct in te voeren.

In de module sitebeheer zijn deze keer veel aanpassingen gedaan om bijvoorbeeld knoppen, buttons etc. meertalig ter beschikking te kunnen stellen. Tevens zijn er nieuwe bouwblokken ter beschikking gekomen (pagina iconen) waarmee iconen voor social media, pdf online en bijvoorbeeld “”mail a friend” aan te maken en te plaatsen zijn. Dat plaatsen kan ondermeer op de volgende pagina’s: homepage, pakket, land, regio, plaats, element, accommodatie, kaart, excursie, evenementlocatie, nieuwsbericht, reisverslag en reistip.

Tenslotte is er verder ontwikkeld op het terrein van het inloggen voor wederverkopers. Er is een nieuwe webpagina gecreëerd waarmee wederverkopers met een geldig account kunnen inloggen op een eigen omgeving. Daar wordt inzicht gegeven in boekingen , statussen en klantgegevens.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief