Release 1.15 - 24 februari 2011

Binnen deze release zijn de volgende belangrijke zaken handiger, makkelijker en efficiënter gemaakt. Ook zijn er weer een groot aantal functionaliteiten toegevoegd.

Op basis van selecties kunnen nu in een keer mutaties worden aangebracht op grote groepen gegevens. Goede voorbeeld zijn bijvoorbeeld. Prijzen aanpassen of een nieuwe prijsregel toevoegen aan een door u zelf op te geven selectie of direct een selctie pakketten koppelen aan een label.

In de module product zijn met name grote verbeteringen aangebracht bij het kopiëren van elementen. Niet alleen de basisgegevens, maar ook plaatsen, accommodaties, excursies, vervoerslocaties, evenementlocaties,deelnemergegevens, boekingsvragen,voorwaarden, wederverkopers, content en vluchtplannen.

Er zijn tevens hele nieuwe prijstyperegels beschikbaar, waaronder: vroegboek kortingen en interval, Met die laatste is bijvoorbeeld een korting bij een verblijf van twee weken direct in te voeren.

In de module sitebeheer zijn deze keer veel aanpassingen gedaan om bijvoorbeeld knoppen, buttons etc. meertalig ter beschikking te kunnen stellen. Tevens zijn er nieuwe bouwblokken ter beschikking gekomen (pagina iconen) waarmee iconen voor social media, pdf online en bijvoorbeeld “”mail a friend” aan te maken en te plaatsen zijn. Dat plaatsen kan ondermeer op de volgende pagina’s: homepage, pakket, land, regio, plaats, element, accommodatie, kaart, excursie, evenementlocatie, nieuwsbericht, reisverslag en reistip.

Tenslotte is er verder ontwikkeld op het terrein van het inloggen voor wederverkopers. Er is een nieuwe webpagina gecreëerd waarmee wederverkopers met een geldig account kunnen inloggen op een eigen omgeving. Daar wordt inzicht gegeven in boekingen , statussen en klantgegevens.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief