Release 1.23 - 02 oktober 2012

Belangrijke wijzigingen zijn gedaan in het voorraadsysteem. Zo is het nu mogelijk om releasedagen bij te houden en op basis hiervan automatisch te releasen. Daarnaast is het makkelijk om per voorraaddatum alle informatie van deze datum in te zien. Zo heeft u alle informatie van een voorraaddatum in een overzicht bij de hand. Deze informatie zal uitgebreid worden met eigen accommodatielijsten, een eigen dossier en eigen vervoersplannen.

Een andere nieuwe mogelijkheid is het opzetten van een actie pagina. Het komt wel eens voor dat u een speciale selectie reizen of reisonderdelen tijdelijk extra onder de aandacht wil brengen. Hierbij valt te denken aan bv werelddeal weken of andersoortige acties.

Op gebied van procesbeheersing zijn ook weer de nodige stappen gezet. Zo kunt u nu acties bij facturen bijhouden. Met deze acties kunt u bijvoorbeeld automatisch een factuur genereren of aanmaningen voor aanbetaling of restantbetaling versturen.

Ook kunt u ervoor zorgen dat er periodiek een mail met acties die gedaan moeten worden, verstuurd wordt naar een e-mail adres. Vaak merken we dat veel mensen hun e-mail gebruiken als een to do list. Een voorbeeld is een mail van alle reisbescheiden die de komende week verstuurd moeten worden oid. Binnen TRIP is het alle lange tijd mogelijk om uw klanten de geboekte onderdelen te laten beoordelen. Nu kunt u deze gemiddelde beoordeling ook laten tonen binnen uw reisaanbod. Uiteraard is het mogelijk om in te stellen hoe u die beoordelingen wenst te berekenen en te tonen.

Tot slot hebben we in deze release een start gemaakt met de exportdefinities. Met behulp van exportdefinities kunt u vanuit diverse lijsten in het systeem eigen rapportage maken en exporteren naar Excel / csv. Hiermee kunt u veel makkelijker rapportages op maat maken.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief