Release 1.23 - 02 oktober 2012

Belangrijke wijzigingen zijn gedaan in het voorraadsysteem. Zo is het nu mogelijk om releasedagen bij te houden en op basis hiervan automatisch te releasen. Daarnaast is het makkelijk om per voorraaddatum alle informatie van deze datum in te zien. Zo heeft u alle informatie van een voorraaddatum in een overzicht bij de hand. Deze informatie zal uitgebreid worden met eigen accommodatielijsten, een eigen dossier en eigen vervoersplannen.

Een andere nieuwe mogelijkheid is het opzetten van een actie pagina. Het komt wel eens voor dat u een speciale selectie reizen of reisonderdelen tijdelijk extra onder de aandacht wil brengen. Hierbij valt te denken aan bv werelddeal weken of andersoortige acties.

Op gebied van procesbeheersing zijn ook weer de nodige stappen gezet. Zo kunt u nu acties bij facturen bijhouden. Met deze acties kunt u bijvoorbeeld automatisch een factuur genereren of aanmaningen voor aanbetaling of restantbetaling versturen.

Ook kunt u ervoor zorgen dat er periodiek een mail met acties die gedaan moeten worden, verstuurd wordt naar een e-mail adres. Vaak merken we dat veel mensen hun e-mail gebruiken als een to do list. Een voorbeeld is een mail van alle reisbescheiden die de komende week verstuurd moeten worden oid. Binnen 1TIS is het alle lange tijd mogelijk om uw klanten de geboekte onderdelen te laten beoordelen. Nu kunt u deze gemiddelde beoordeling ook laten tonen binnen uw reisaanbod. Uiteraard is het mogelijk om in te stellen hoe u die beoordelingen wenst te berekenen en te tonen.

Tot slot hebben we in deze release een start gemaakt met de exportdefinities. Met behulp van exportdefinities kunt u vanuit diverse lijsten in het systeem eigen rapportage maken en exporteren naar Excel / csv. Hiermee kunt u veel makkelijker rapportages op maat maken.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief