Release 1.25 - 25 maart 2013

In deze release is een geheel nieuwe manier van zoeken op de klantenwebsite opgeleverd voor pakketreizen. Klanten vinken een aantal criteria aan, zoals bestemming, categorie en / of kenmerken, waarna er direct een gewenst zoekresultaat wordt getoond. Dit zonder dat er op een zoekknop geklikt hoeft te worden. Zodra de klant een bestemming / categorie / kenmerk aan- of uit vinkt, wordt het zoekresultaat direct geupdate en getoond op de pagina.

Een andere nieuwe toevoeging op de website is het eenvoudig berekenen van prijzen op een pakketpagina door klanten. Dit gebeurt op basis van een aantal personen (evt. uitgesplitst in volwassenen / kinderen / baby’s), gewenste eigenschaptypen ( kamertypes, verzorging, autohuur etc.), gewenste datum en een gewenste duur van het pakket. Vervolgens rolt er een kort prijsoverzicht met een totaalprijs uit. Deze prijs kan rekening houden met ingevoerde prijsregels.

In 1TIS zijn er uiteraard ook weer diverse functionaliteiten toegevoegd en bestaande functionaliteiten uitgebreid.

Zo is het op het voorraadpagina van een item nu mogelijk om gelijktijdig meerdere voorraaddata te muteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gelijktijdig wijzigen van de releasedagen, het toevoegen van acties en het tonen van voorraadgegevens.

Indien u pakketten in 1TIS gebruikt, kent u wellicht het probleem dat een element aan meerdere pakketten gekoppeld dient te worden, maar in het ene pakket heeft het element een duur van 3 nachten en in het andere pakket een duur van 5 nachten. Tot nu toe diende er voor deze situatie aparte elementen gemaakt te worden met duur van 3 of 5 nachten. Om dit te verhelpen kan de duur van het element nu bij de koppeling met het subpakket bepaald worden. Deze ingevulde duur bij het subpakket overrulet de ingevulde duur bij het element.

Een interessante toevoeging aan de 1TIS functionaliteit is ook de mogelijkheid voor het creëren van uitgebreide omzetrapportage, met een verdeling op label, boekingsstatus, wederverkopergroep en datumperiode. De rapportage kan dagelijks / wekelijks automatisch gemaild worden naar gewenste emailadressen. Zo bent u altijd op de hoogte van uw omzet cijfers, zonder enige moeite.

Een volledig overzicht van alle onderdelen van deze release zijn omschreven in de hierna volgende pagina’s.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief