Release 1.25 - 25 maart 2013

In deze release is een geheel nieuwe manier van zoeken op de klantenwebsite opgeleverd voor pakketreizen. Klanten vinken een aantal criteria aan, zoals bestemming, categorie en / of kenmerken, waarna er direct een gewenst zoekresultaat wordt getoond. Dit zonder dat er op een zoekknop geklikt hoeft te worden. Zodra de klant een bestemming / categorie / kenmerk aan- of uit vinkt, wordt het zoekresultaat direct geupdate en getoond op de pagina.

Een andere nieuwe toevoeging op de website is het eenvoudig berekenen van prijzen op een pakketpagina door klanten. Dit gebeurt op basis van een aantal personen (evt. uitgesplitst in volwassenen / kinderen / baby’s), gewenste eigenschaptypen ( kamertypes, verzorging, autohuur etc.), gewenste datum en een gewenste duur van het pakket. Vervolgens rolt er een kort prijsoverzicht met een totaalprijs uit. Deze prijs kan rekening houden met ingevoerde prijsregels.

In 1TIS zijn er uiteraard ook weer diverse functionaliteiten toegevoegd en bestaande functionaliteiten uitgebreid.

Zo is het op het voorraadpagina van een item nu mogelijk om gelijktijdig meerdere voorraaddata te muteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gelijktijdig wijzigen van de releasedagen, het toevoegen van acties en het tonen van voorraadgegevens.

Indien u pakketten in 1TIS gebruikt, kent u wellicht het probleem dat een element aan meerdere pakketten gekoppeld dient te worden, maar in het ene pakket heeft het element een duur van 3 nachten en in het andere pakket een duur van 5 nachten. Tot nu toe diende er voor deze situatie aparte elementen gemaakt te worden met duur van 3 of 5 nachten. Om dit te verhelpen kan de duur van het element nu bij de koppeling met het subpakket bepaald worden. Deze ingevulde duur bij het subpakket overrulet de ingevulde duur bij het element.

Een interessante toevoeging aan de 1TIS functionaliteit is ook de mogelijkheid voor het creëren van uitgebreide omzetrapportage, met een verdeling op label, boekingsstatus, wederverkopergroep en datumperiode. De rapportage kan dagelijks / wekelijks automatisch gemaild worden naar gewenste emailadressen. Zo bent u altijd op de hoogte van uw omzet cijfers, zonder enige moeite.

Een volledig overzicht van alle onderdelen van deze release zijn omschreven in de hierna volgende pagina’s.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief