Release 1.30 - 05 maart 2014


Deze release staat in het teken van communicatie met leveranciers en dossiers. Hieronder een uitleg van de aanpassingen.

(Automatische) aanvraagmails
Er zijn veel meer mogelijkheden om vervangingen op te nemen bij een aanvraagmail. Zo kunnen bijvoorbeeld vervoersregels, de boekingssamenvatting, het e-mail adres en het telefoonnummer van de klant meegegeven worden. Daarnaast kunnen ook alle deelnemers en elementgegevens als losse vervangingen worden opgenomen. Tot nu toe was dat 1 blok. Ook is het mogelijk om het aantal dagen en nachten op te nemen. (Tot nu was dat alleen de start- en einddatum van de boekregel). Al deze vervangingen zijn zowel mogelijk in de handmatige aanvraag mails als in de automatische acties / sell en report.

Overzicht boekingselementen
Onder de module klant en boeking is een onderdeel boekingselementen toegevoegd. Binnen deze lijst kunnen boekingselementen/boekregels gefilterd worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om alle boekregels binnen een periode van een leveranciers op te roepen. Van deze lijst kan een rapport naar een leverancier verstuurd worden. Dit rapport kan opgeslagen worden bij het dossier van de leverancier. Daarnaast is het mogelijk om vanuit deze lijst aanvragen uit te voeren en om een selectie boekingselementen in een keer aan te passen. Zo kunnen het vinkje doorgegeven, de begintijd, de eindtijd en de bevestigingstekst van boekingselementen in een keer aangepast worden

Nieuwe dossiers
Bij begeleiders, wederverkopers en leveranciers zijn dossiers toegevoegd. Binnen het dossier kunnen documenten of andere documenten geplaats worden. (Net als bij een boeking, factuur of voorraaddatum). Het is mogelijk om vanuit deze dosiers te mailen.

Divers
Bij het filteren van boekingen staat het filter op deelnemer in het basisfilter.
Het is mogelijk om boekingen te filteren op het land van herkomst van de klant
Het gelijktijdig ontkoppelen van alle excursies van een element is mogelijk gemaakt
Ditzelfde geldt voor het ontkoppelen van accommodaties aan een element
Op alle plekken waar je symbolen gekoppeld kunnen worden zijn deze gegroepeerd op symboolgroep

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief