Release 1.37 - 23 september 2014


Facturen
Het is gebleken dat er tbv koppelingen met financiele pakketten er meer data van boekingen (middels facturen) ook gewenst zijn in het financiële pakket. Hierdoor worden de volgende gegevens ook per factuur opgeslagen.
Het label van de boeking
De kostendrager (datum van het boekingselement dat aangewezen is als kostendrager)
Een kostenplaatscategorie (elementcategorie van het element dat aangewezen is als kostenplaats)
Bij de factuur XML is het mogelijk om e-betalingXML op te halen. Zo is het mogelijk om het bedrag dat door een betalingspartij (buckaroo, ogone) is goedgekeurd in facturen te tonen.

Acties
In de acties zijn extra mogelijkheden toegevoegd.
Bij het aanmaken van een factuur kan bepaald worden dat de actie alleen geplaatst worde bij de eerste factuur van een boeking. Zo kan je duidelijk onderscheid maken tussen een eerst factuur een gewijzigde factuur om te versturen
Het is mogelijk om boekingsactie op een filterdatum uit te laten voeren middels een taak. Dus op deze wijze kan je een datum invoeren bij een actie. Op die datum wordt de actie dan uitgevoerd.

Wederverkopers
Het is mogelijk om bij wederverkopers meerdere ip adressen bij te houden. Tot voorheen kon dat maar één ip adres zijn.

Prijsmatrixen
Het is mogelijk om een prijsmatrix van element op te vragen. Dit is goed te gebruiken als er een winkelwagensysteem wordt gebruikt.
In de prijsmatrixen die voor pakketten worden gebruikt worden nieuw prijsregels van type duurvast en vroegboekkorting meegenomen.
Het is mogelijk om per subpakket te bepalen welke items er opgenomen dienen te worden in de prijsmatrix. Dus als je een element gebruikt dat meer items heeft (bv een 2pkdeluxe) die je binnen dat subpakket niet wilt gebruiken, maar wel binnen een ander subpakket Dan kan je dat per subpakket aangeven.

Wizardtype Accordeon
Er is een nieuw wizardtype ontwikkelt. Middels dit wizardtype kan je in een aantal stappen minder een boeking maken. Tevens is het mogelijk om deze wizard op een pagina af te lopen.

Boekingsoverzichten
Bij de boekingsoverzichten is het aantal beschikbaar opgenomen (bij 1 dimensionaal en pakket). Bij 2 dimensionaal worden de titels geblokkeerd.

Bouwbloktype kruimelpad
Momenteel is het alleen mogelijk om hard op de pagina een kruimelpad aan of uit te zetten. Hierdoor zijn we vaak gebonden aan een vaste plaats. Nu is er een bouwbloktype van gemaakt en kunnen we deze dus goed positioneren. Tevens zijn er mogelijkheden om het kruimelpad van een prefix te voorzien.

Startpagina eigen domein wederverkopers
Deze pagina kan nu vrijer ingevuld worden.

Subxml voorraaddatum
Het is mogelijk gemaakt om gerelateerde voorraad op te halen. Hierdoor kan je bij een voorraad van bv een 2pk ook de voorraad van de 1pk ophalen en in een overzicht presenteren.

Zoekfilter aanpassingen
Bij het zoekfilter zijn een aantal aanpassingen gedaan waardoor het zoekresultaat beter aansluit op de verwachting van de klant.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief