Release 1.41 - 07 mei 2015

Boekingsrapportage
In de boekingsrapportage is als extra kolom het aantal vervallen boekingen toegevoegd.

Boekingsmemolijst
Er is een mogelijkheid toegevoegd om een boekingsmemolijst te exporteren. Dit is te filteren op boekingsmemotypen, boekingsstatussen, aanmaakdatum van de memo en registratiedatum van de boeking. Daarbij kan ook de boekingsmemostatus nog worden aangegeven. De taak voor het exporteren van de boekingsmemolijst wordt enkel actief indien er een selectie is gemaakt.

Wederverkopergroep in export bij boekingen
Bij het exporteren van een lijst met boekingen via de harde export, wordt nu ook de wederverkopergroep getoond.

Overzicht van enquêtes
Wanneer er een selectie tussen de 1 en 100 records wordt gemaakt bij het overzicht van enquêtes, is het mogelijk om deze te exporteren. Hierop worden dezelfde kolommen getoond als in het resultaat na filteren: enquêtenummer, boekingsnummer, invuldatum, aanmaakdatum en enquêtestatus.

Export bij boekingsoverzichten
Het was al mogelijk om een export te maken van de boekingsoverzichten. In deze export worden nu ook de mutaties per datum getoond.

Voorraaddatum
Het is nu mogelijk om op de voorraaddatum break-even aantal in te voeren. Dit kan toegevoegd worden bij het aanmaken van nieuwe voorraad, maar kan ook toegevoegd/aangepast worden via de mutatie-knop. Daarbij wordt het break-even aantal ook meegenomen bij het exporteren.

Alternatieve leverancier aan voorraaddatum koppelen
Bij een voorraaddatum is het mogelijk om een alternatieve leverancier bij te houden. Bij het maken van rapporteren, bij het actietype rapport plaatsen leverancier en bij het versturen van een mail naar de leverancier wordt gekeken naar de alternatieve leverancier. Staat er geen alternatieve leverancier gekoppeld op de voorraaddatum, wordt er gekeken naar de oude situatie, dus de gekoppelde leverancier aan het element.

Meerdere begeleiders aan een voorraaddatum koppelen
Op de voorraaddatum kan een standaard begeleider bepaald worden. Daarnaast is het vanaf nu mogelijk om meerdere begeleiders aan een voorraaddatum te koppelen.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief