Release 1.41 - 07 mei 2015

Boekingsrapportage
In de boekingsrapportage is als extra kolom het aantal vervallen boekingen toegevoegd.

Boekingsmemolijst
Er is een mogelijkheid toegevoegd om een boekingsmemolijst te exporteren. Dit is te filteren op boekingsmemotypen, boekingsstatussen, aanmaakdatum van de memo en registratiedatum van de boeking. Daarbij kan ook de boekingsmemostatus nog worden aangegeven. De taak voor het exporteren van de boekingsmemolijst wordt enkel actief indien er een selectie is gemaakt.

Wederverkopergroep in export bij boekingen
Bij het exporteren van een lijst met boekingen via de harde export, wordt nu ook de wederverkopergroep getoond.

Overzicht van enquêtes
Wanneer er een selectie tussen de 1 en 100 records wordt gemaakt bij het overzicht van enquêtes, is het mogelijk om deze te exporteren. Hierop worden dezelfde kolommen getoond als in het resultaat na filteren: enquêtenummer, boekingsnummer, invuldatum, aanmaakdatum en enquêtestatus.

Export bij boekingsoverzichten
Het was al mogelijk om een export te maken van de boekingsoverzichten. In deze export worden nu ook de mutaties per datum getoond.

Voorraaddatum
Het is nu mogelijk om op de voorraaddatum break-even aantal in te voeren. Dit kan toegevoegd worden bij het aanmaken van nieuwe voorraad, maar kan ook toegevoegd/aangepast worden via de mutatie-knop. Daarbij wordt het break-even aantal ook meegenomen bij het exporteren.

Alternatieve leverancier aan voorraaddatum koppelen
Bij een voorraaddatum is het mogelijk om een alternatieve leverancier bij te houden. Bij het maken van rapporteren, bij het actietype rapport plaatsen leverancier en bij het versturen van een mail naar de leverancier wordt gekeken naar de alternatieve leverancier. Staat er geen alternatieve leverancier gekoppeld op de voorraaddatum, wordt er gekeken naar de oude situatie, dus de gekoppelde leverancier aan het element.

Meerdere begeleiders aan een voorraaddatum koppelen
Op de voorraaddatum kan een standaard begeleider bepaald worden. Daarnaast is het vanaf nu mogelijk om meerdere begeleiders aan een voorraaddatum te koppelen.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief