Release 1.5 – 8 april 2009

De koppeling met Travelport en in het bijzonder met Galileo was het grootste onderdeel van deze release. Deze koppeling heeft het mogelijk gemaakt dan klanten via de website beschikbaarheid en de prijs van een vliegticket kunnen raadplegen en boeken.

Op basis van een inventarisatie onder gebruikers zijn er een flink aantal ‘efficiency’ projecten gedefinieerd en uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn het in een keer kunnen genereren van alle reisbescheidendocumenten, het gelijktijdig kunnen verwijderen van een element uit alle pakketten en het aanbrengen van verschillende snelkoppelingen.

Nieuws

Teamwork
Teamwork is wat ons betreft essentieel voor zakelijk succes en dus ging het 1TIS team voor een gezellig avondje uit, een escape room in en werd er aansluitend met elkaar gegeten.

Het 1TIS team werd opgedeeld...
Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief