Release 1.53 - 21 Juni 2016

Deze release staat in het teken van uitbreiding van diverse functionaliteiten.
Hieronder een overzicht van de wijzigingen.

Verkoop – Boekingen - Boekingselement en accommodatie
Bij de boeking op het tabblad reisbescheiden kan op een boekingselement worden geklikt. Op die boekingselementpagina kan nu worden ingezien welke accommodaties aan het betreffende boekingselement zijn gekoppeld. Daarnaast is het ook mogelijk om daar nog accommodaties te koppelen of te ontkoppelen.

Verkoop – Boekingen - Boekingselement en excursies
Bij de boeking op het tabblad reisbescheiden kan op een boekingselement worden geklikt. Op die boekingselementpagina kan nu worden ingezien welke excursies aan het betreffende boekingselement zijn gekoppeld. Daarnaast is het ook mogelijk om daar nog excursies te koppelen of te ontkoppelen.

Productbouw - Prijsregels
Prijsregels die in het verleden op boekingen zijn toegepast kunnen op ‘niet tonen’ worden gezet, zodat alleen de actieve prijsregels in de lijst met prijsregels getoond worden. Het is ook mogelijk om via een link alle prijsregels in te zien.

Procesinrichting - Actietypen
Er zijn 2 nieuwe actie plaatsingsmethode bijgekomen:
* Boeking Mutatie Klantgegevens
* Boeking Eenmalig VERV en ANNUTIJD
In het eerste geval wordt een actie geplaatst bij boekingen met een startdatum in de toekomst wanneer er bij het gekoppelde klantaccount wijzigingen in de klantgegevens hebben plaatsgevonden.
Bij de tweede nieuwe plaatsingsmethode wordt een actie geplaatst indien de status van een boeking VERV of ANNUTIJD is.

Productinstellingen – Eigenschapstypen - Selectiemethodes
Er is een nieuwe selectiemethode die ervoor zorgt dat er, ongeacht het aantal deelnemers, het aantal te boeken items bepaald kan worden. Hiermee worden de deelnemers dan ook niet toegedeeld.

Websitebeheer - Productfeeds
Productfeeds kunnen nu worden verwijderd indien deze niet meer gebruikt worden zodat deze lijst overzichtelijk blijft.

Websiteontwikkeling - BouwblokkenDatumbepaling accoelementprijsmatrix
De datumbepaling voor de accoelementprijsmatrix wordt aan de hand van de volgende volgorde gekozen: 1 – Winkelwagen einddatum, 2 – Klikdatum (via zoeken of in de kalender), 3 – Eerst beschikbare datum, 4 – Huidige datum.

Websiteontwikkeling - Wizards
Indien er gebruikt wordt gemaakt van een maatwerk wizard kunnen we een maatwerk zoekmethode gebruiken in de wizard. Deze kan ervoor zorgen dat er via bepaalde criteria een selectie aan subpakketten binnen het gekozen pakket als resultaat uitkomt die bij de criteria van de klant passen. Als er vervolgens voor een bepaald subpakket wordt gekozen dan hoeven de al eerder ingevoerde criteria niet nogmaals te worden gevraagd in de wizard en worden die automatisch toegepast bij het gekozen subpakket.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief