Release 1.55 – 2 augustus 2016

Op 2 augustus heeft release 1.55 plaatsgevonden. Hieronder een overzicht van de wijzigingen.

Vastleggen voorraaddatum variabel
We hebben de functionaliteit toegevoegd die het mogelijk maakt om één of meerdere duren vast te legen per voorraaddatum. Hierdoor kan er per verblijfstype op een specifieke datum bepaald worden hoe lang hier verbleven mag worden. Voorbeeld: bij een camping kunnen nu campingplekken worden geserveerd vanaf vijf tot maximaal dertig dagen. En tegelijkertijd kunnen stacaravans bijvoorbeeld in het laagseizoen per dag met een minimum van vijf dagen worden gereserveerd en in het hoogseizoen vanaf twee weken.

Nieuwe opzet enquête
Na de sparsessie tijdens de cursus Aftersales zijn wij begonnen aan een nieuwe enquête opzet. In de vorige release zijn er al een aantal punten doorgevoerd. Vanaf deze release kunnen enquêtes daadwerkelijk ingesteld, verzonden en gepubliceerd worden met open vragen en cijfer vragen. Daarnaast is er de mogelijkheid om acties bij een enquête te onderhouden en te plaatsen. Bijvoorbeeld om een herinnering sturen.

Export CSV vanaf voorraaddatum
Er zijn nu twee standaard exportlijsten vanaf voorraaddatum naar CSV beschikbaar: boekingen en deelnemers. Deze aanpassing maakt het makkelijker voor gebruikers om een duidelijk overzicht van boekingen en/of deelnemers te exporteren naar CVS.

Toedelen deelnemers gebruiksvriendelijker
Vanuit het boekregelscherm is het mogelijk om deelnemers toe te delen op het item. Dit scherm was voor grote aantallen onduidelijk. Daarnaast was de naam van de deelnemer niet zichtbaar. Dit is aangepast. Namen van deelnemers zijn nu zichtbaar en het toedelen van items aan deelnemers is duidelijker en gebruiksvriendelijker geworden.

Vastleggen bevestigingstekst op één niveau
Voorheen kon de bevestigingstekst worden vastgelegd op twee verschillende niveaus. Dit is teruggebracht naar één niveau. De bevestigingstekst kan nu worden vastgelegd bij boekingselement.

Klant kan memo toevoegen aan boeking
Klanten zonder account kunnen nu op hun eigen unieke boekingspagina memo’s toevoegen. Deze worden vervolgens in het systeem geplaatst als memo. Bijvoorbeeld de vluchtgegevens van een eigen geboekte vlucht.

Extra variant boekingsoverzicht
Tijdens deze release is er een extra variant aan het boekingsoverzicht toegevoegd, pakket 3. Deze variant maakt het mogelijk een overzicht te krijgen van de voorraadstatus van één of meerdere reizen. Als u werkt met een automatische voorraad kunt u kiezen of deze zichtbaar is of niet.

Factuurregel kunnen aanpassen
Het is nu mogelijk achteraf een leverancier te koppelen aan een factuurregel. Dit is alleen mogelijk als er nog geen leverancier was gekoppeld aan de factuur. Als er een leverancier is gekoppeld aan de factuurregel kan deze niet meer gewijzigd worden.

Registratiedatum factuurbetaling in TRIP
Bij het importeren van een factuurbetaling wordt er nu een importdatum van de factuurbetaling (met tijd) geregisterd in TRIP. Daarnaast is er nu een factuurbetalingslijst beschikbaar en is het mogelijk de factuurbetalingslijst te exporteren.

Meer dan honderd deelnemers toevoegen
Voorheen konden er maximaal honderd deelnemers op een boeking worden gezet. Nu is het mogelijk om meer dan honderd deelnemers op één boeking te zetten.

Negatief bedrag zichtbaar bij selectiemethode
Als er een extra optie wordt bijgeboekt is er nu de mogelijkheid om ook het negatieve bedrag te tonen.Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief