Release 1.6 – 2 juni 2009

Binnen deze release is de mogelijkheid tot het openen van een downloadcentrum binnen het eigen domein gerealiseerd. Daarnaast kan er een sitemap worden onderhouden, de mogelijkheid voor het registreren en tonen van reisverslagen is ontwikkeld en een mogelijkheid om enquêtecijfers te tonen op de website is gecreëerd.

Belangrijk om te vermelden zijn ook de nieuwe zoekmogelijkheid voor aanbiedingen alsmede de mogelijkheid tot het onderhouden van productfeeds.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief