Release 1.60 – 15 november 2016

Op 15 november zal release 1.60 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van de wijzigingen.

Meertalige kassabon
Het is vanaf deze release mogelijk om teksten in de kassabon meertalig of per label te tonen.
U kunt hiermee een meertalige kassabon maken of de tekst per label laten verschillen.

Boeking acties uitvoeren op startdatum boekingstype element
Voorheen konden er boekingsacties worden geplaatst op de startdatum van een boeking. Vanaf deze release kunt u een boekingsactie plaatsen op de startdatum van het element dat het boekingstype is. Het element dat het boekingstype is, is de winnaar van de boeking en vaak het basisreis element.

Factuur inzien bij boeking zonder account
Vanaf deze release kan een klant zonder account naast zijn boeking ook de factuurdocumenten inzien.

Nieuwe opzet prijsstructuur
Wij zijn begonnen met een project voor een nieuwe opzet van de prijsstructuur. Hiermee is het straks voor u makkelijker om prijzen in te voeren, sneller prijzen te berekenen en zijn er meer mogelijkheden beschikbaar. We hebben al enkele punten doorgevoerd hiervoor en zullen de komende releases hier verder mee aan de slag gaan. Uiteraard houden wij u in de volgende releases op de hoogte van alle belangrijke wijzigingen en mogelijkheden.

Koppeling externe partijen
Wij zijn ook begonnen met het bouwen van een mogelijkheid om vanuit TRIP direct informatie op te halen bij leveranciers. Bijvoorbeeld: autoverhuurbedrijven en vliegtuigmaatschappijen. Hiervoor zijn de eerste punten doorgevoerd en zullen wij hier de komende releases verder aan werken. Wij houden u op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen en updates.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief