Release 1.62 – 5 januari 2017

Op 5 januari zal release 1.62 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Koppeling Europeesche Verzekering
De Europeesche verzekeringen heeft u gevraagd om de aanlevering van de gegevens van de door u verkochte verzekeringen te automatiseren. Hiervoor is een standaardinrichting ontwikkeld in 1TIS en vanaf deze release voor u beschikbaar. De standaardinrichting houdt in dat: de aanlevering van de gegevens wordt gerealiseerd via e-reserveringen. Elke boeking wordt afzonderlijk doorgestuurd naar de Europeesche Verzekering. De annuleringsverzekeringen worden gestuurd op het moment dat een boeking status DEF krijgt. De reisverzekeringen zullen gestuurd worden wanneer de klant vertrekt. Met een geautomatiseerde aanlevering is vooraf bepaald welke informatie waar vandaan komt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: een code die u moet meegeven om aan te geven of het een reis- of annuleringsverzekering betreft, of dat een annuleringsverzekering bij u een ander elementtype is dan bij een andere 1TIS- gebruiker. U ontvangt hiervoor van ons op korte termijn een handleiding. Heeft u hulp nodig bij de inrichting of wilt u afwijken van onze standaardinrichting? Wij kunnen u hierbij ondersteunen.

Nieuwe opzet prijsstructuur
Ook tijdens deze release zijn er weer een aantal nieuwe mogelijkheden in de nieuwe opzet prijsstructuur opgeleverd. Zo kunt u bij de koppeling tussen een eigenschapstype en prijsplantype de standaard default vastleggen. Een eigenschapstype kan bijvoorbeeld zijn: ruimbagage, kamertype of een categorie huurauto. Bij het aanmaken van een prijsplan wordt vanaf deze release automatisch de default waarde geplaatst. Daarnaast zijn prijsregelgroepen in de koppeling van de nieuwe prijsstructuur niet verplicht. Kunnen prijsregelgroepen onderhouden worden en kunt u bij een prijsregel een prijsregelgroep aangeven. Bij het koppelen van een prijsregel aan een prijsplan kunt u filteren op prijsregelgroep.

Aanvulling vraagtypes wizard
Vanaf deze release is het mogelijk om bij boekingsvragen in de wizard, naast openvragen, ook checkbox en listbox vragen te stellen.

Tijdens elke release voeren wij ook algemene verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid door en daarnaast worden er bugs opgelost.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief