Release 1.66 – 4 april 2017

Op 4 april zal release 1.66 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Onderhouden van organisaties in 1TIS
De module organisaties is toegevoegd, hiermee kunnen organisaties in 1TIS bijgehouden worden. Bij organisaties kunnen onder andere medewerkers en acties onderhouden worden. Medewerkers van organisaties kunnen inloggen om boekingen voor de organisatie te maken en reizen van de organisatie in te zien en beheren. Met acties bij organisaties kunnen marketing acties of contactmomenten beheerd worden.

Groepsportaal
Het is mogelijk gemaakt een groepsportaal op te bouwen vanuit 1TIS. Het groepsportaal kan gebruikt worden voor groepsreizen (op maat) waar een contactpersoon van de groepsreis inzicht gegeven kan worden in de openstaande reizen en boekingen op deze reizen. De contactpersoon die in kan loggen in het groepsportaal is een medewerker van een organisatie.

Documenten bij ingedeelde onderdelen
Het is mogelijk gemaakt documenten bij ingedeelde te genereren, hierdoor kunnen bijvoorbeeld opstaplijsten gemakkelijker gegenereerd worden.

Symbolen (ont)koppelen bij meerdere elementen
Vanuit het overzicht van elementen is het mogelijk gemaakt via muteren symbolen te koppelen of ontkoppelen bij de selectie van elementen .

Caching per apparaat type
Caching van pagina's kan per apparaat type ingesteld worden om afwijkende pagina's voor mobiele telefoons en tablets te kunnen cachen.

Vervoerslocatie meegeven
Bij vervoersregels zal het vervoerslocatietype meegegeven worden om onderscheid te kunnen maken tussen bijvoorbeeld vluchttrajecten en ferry trajecten.

Filterdatum in boekingsactielijst
In de boekingsactielijst is de filterdatum van de boekingsactie inzichtelijk gemaakt.

Tijdens elke release voeren wij ook algemene verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid door en daarnaast worden er bugs opgelost.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief