Release 1.66 – 4 april 2017

Op 4 april zal release 1.66 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Onderhouden van organisaties in TRIP
De module organisaties is toegevoegd, hiermee kunnen organisaties in TRIP bijgehouden worden. Bij organisaties kunnen onder andere medewerkers en acties onderhouden worden. Medewerkers van organisaties kunnen inloggen om boekingen voor de organisatie te maken en reizen van de organisatie in te zien en beheren. Met acties bij organisaties kunnen marketing acties of contactmomenten beheerd worden.

Groepsportaal
Het is mogelijk gemaakt een groepsportaal op te bouwen vanuit TRIP. Het groepsportaal kan gebruikt worden voor groepsreizen (op maat) waar een contactpersoon van de groepsreis inzicht gegeven kan worden in de openstaande reizen en boekingen op deze reizen. De contactpersoon die in kan loggen in het groepsportaal is een medewerker van een organisatie.

Documenten bij ingedeelde onderdelen
Het is mogelijk gemaakt documenten bij ingedeelde te genereren, hierdoor kunnen bijvoorbeeld opstaplijsten gemakkelijker gegenereerd worden.

Symbolen (ont)koppelen bij meerdere elementen
Vanuit het overzicht van elementen is het mogelijk gemaakt via muteren symbolen te koppelen of ontkoppelen bij de selectie van elementen .

Caching per apparaat type
Caching van pagina's kan per apparaat type ingesteld worden om afwijkende pagina's voor mobiele telefoons en tablets te kunnen cachen.

Vervoerslocatie meegeven
Bij vervoersregels zal het vervoerslocatietype meegegeven worden om onderscheid te kunnen maken tussen bijvoorbeeld vluchttrajecten en ferry trajecten.

Filterdatum in boekingsactielijst
In de boekingsactielijst is de filterdatum van de boekingsactie inzichtelijk gemaakt.

Tijdens elke release voeren wij ook algemene verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid door en daarnaast worden er bugs opgelost.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief