Release 1.69 – 7 juni 2017

Op 7 juni zal release 1.69 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Bijhouden wijzigingen bij klanten en deelnemers
Bij klanten en deelnemers wordt vanaf nu bijgehouden wat de laatste wijzigingsdatum is. Middels een taak kunnen aangepaste klant en deelnemer gegevens doorgegeven worden.

Prijsregeltype interval op verblijfsperiode
De prijsregel interval op verblijfsperiode is toegevoegd. Deze prijsregel kijkt naar de periode waarvoor deze geldt en geeft een korting of toeslag over de intervallen van het boekingselement die binnen deze periode vallen. Hierbij kan gekozen worden tussen een procentuele of absolute korting/toeslag.

Selectiemethode ‘volboeken’
Deze selectiemethode kan gebruikt worden voor items met een toedeling van 1 tot 1. Bij het boeken worden de deelnemers toegedeeld op basis van sorteervolgorde van de items. Er is geen verdere input van de gebruiker nodig. Het item met de laagste sorteervolgorde (binnen de items van eenzelfde eigenschaptype) wordt net zo lang geplaatst tot alle deelnemers zijn toegedeeld of de voorraad op is. Wanneer er geen voorraad meer is, worden de resterende deelnemers op het volgende item toegedeeld .

Acties en rapporten bij indelingsentiteiten
Het is mogelijk gemaakt acties bij indelingsentiteiten toe te voegen en rapporten te genereren bij een indelingsentiteit.

Invullen boekingsmemo vanuit boekingspagina
Als een boekingsmemo vanuit een boekingspagina door een klant ingevuld wordt zal er een mail verzonden worden.

Enquêtes verwijderen
Het is mogelijk gemaakt ingevulde enquêtes te verwijderen.

Tijdens elke release voeren wij ook algemene verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid door en daarnaast worden er bugs opgelost.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief