Release 1.69 – 7 juni 2017

Op 7 juni zal release 1.69 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Bijhouden wijzigingen bij klanten en deelnemers
Bij klanten en deelnemers wordt vanaf nu bijgehouden wat de laatste wijzigingsdatum is. Middels een taak kunnen aangepaste klant en deelnemer gegevens doorgegeven worden.

Prijsregeltype interval op verblijfsperiode
De prijsregel interval op verblijfsperiode is toegevoegd. Deze prijsregel kijkt naar de periode waarvoor deze geldt en geeft een korting of toeslag over de intervallen van het boekingselement die binnen deze periode vallen. Hierbij kan gekozen worden tussen een procentuele of absolute korting/toeslag.

Selectiemethode ‘volboeken’
Deze selectiemethode kan gebruikt worden voor items met een toedeling van 1 tot 1. Bij het boeken worden de deelnemers toegedeeld op basis van sorteervolgorde van de items. Er is geen verdere input van de gebruiker nodig. Het item met de laagste sorteervolgorde (binnen de items van eenzelfde eigenschaptype) wordt net zo lang geplaatst tot alle deelnemers zijn toegedeeld of de voorraad op is. Wanneer er geen voorraad meer is, worden de resterende deelnemers op het volgende item toegedeeld .

Acties en rapporten bij indelingsentiteiten
Het is mogelijk gemaakt acties bij indelingsentiteiten toe te voegen en rapporten te genereren bij een indelingsentiteit.

Invullen boekingsmemo vanuit boekingspagina
Als een boekingsmemo vanuit een boekingspagina door een klant ingevuld wordt zal er een mail verzonden worden.

Enquêtes verwijderen
Het is mogelijk gemaakt ingevulde enquêtes te verwijderen.

Tijdens elke release voeren wij ook algemene verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid door en daarnaast worden er bugs opgelost.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief