Release 1.70 – 4 juli 2017

Op 4 juli zal release 1.70 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Betaalmethode toegevoegd voor Ogone
Voor de betalingspartij Ogone hebben wij een nieuwe betaalmethode toegepast. Er kan nu ook gekozen worden voor Automatische incasso.

Nieuw prijsplantype
Het prijsplantype Per unit aantal personen leeftijdsrange is toegevoegd aan de prijsplantypen. Dit prijsplantype zorgt ervoor dat je een prijs kan creëren voor een unit met een aantal personen die verschillende leeftijden hebben en bijbehorende verschillende prijzen. Hier komt één prijs uit. Tevens hebben we de aan de bestaande prijsplantypen kleine verbeteringen toegepast.

Korting per pakketstartdatum
Het is nu mogelijk om op een element aan te geven dat dit een kortingselement betreft. Bij het berekenen van een subpakketprijs worden de kortingselementen bij elkaar opgeteld en wordt dit bedrag bij de pakketstartdatum als korting getoond.

Reviewlijst
De reviews komend vanuit enquêtes zijn inzichtelijk gemaakt en kunnen worden goedgekeurd.

Vrijevelden bij klant
Bij de deelnemer was het al mogelijk om vrije velden toe te voegen. Deze functionaliteit is nu ook mogelijk voor de klant. Het is nu mogelijk om meer informatie bij de klant op te slaan naast de vaste gebruikelijke velden.

Subfolder bij label
Het wordt nu mogelijk om een subfolder bij een label onder te brengen. Hierdoor is het niet nodig om met subdomeinen te werken. Er moet hier gedacht worden aan bv. www.1tis.nl/zelfsamenstellen i.p.v. zelfsamenstellen.1tis.nl.

Tijdens elke release voeren wij ook algemene verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid door en daarnaast worden er bugs opgelost.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief