Release 1.71 – 25 juli 2017

Op 25 juli zal release 1.71 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Reisprogramma bij een boeking of offerte
Het is mogelijk een reisprogramma bij een boeking of offerte te kunnen onderhouden. Hierdoor kunnen op gemakkelijke wijze(maatwerk) offertes aangemaakt en onderhouden worden.

Postcode check op website
Het is mogelijk gemaakt op website een postcode check toe te voegen waardoor klanten enkel een postcode en huisnummer op hoeven te geven. De postcode check is mogelijk toe te voegen als aanvullend product op uw licentie.

Uitbreiding communicatie vanuit TRIP
Het is mogelijk gemaakt vanuit TRIP mails te versturen en mails te ontvangen en op te slaan bij een boeking. De mails zijn vanuit de boeking inzichtelijk.

Content bij begeleider kunnen onderhouden
Het is mogelijk gemaakt content bij begeleiders te kunnen onderhouden. Hierdoor kan op de website informatie van de begeleider getoond worden, bijvoorbeeld in de prijsmatrix.

Leveranciers pagina en reisverslag pagina
De leveranciers pagina en reisverslag pagina zijn ook als entiteit pagina's op te bouwen, hierdoor is het mogelijk deze pagina's sneller op te bouwen en SEO campagnes op deze pagina's toe te passen.

Excursie categorie pagina
De excursie categorie pagina is toegevoegd, hierdoor is het mogelijk alle excursies van een bepaalde categorie op een pagina te tonen.

Betalen in vreemde valuta
Het is mogelijk gemaakt bij online betalingen te kiezen voor een vreemde valuta en bij de online betalingspartij in deze vreemde valuta te betalen.

Sorteer volgorde bij pakketten bij pakketgroep
Bij de koppeling van pakketten aan een pakketgroep is het mogelijk een sorteervolgorde mee te geven waardoor de volgorde van de getoonde pakketten zelf bepaald kan worden.

Reisverslagcategorie
Bij reisverslagen is een reisverslagcategorie toegevoegd waardoor reisverslagen gegroepeerd kunnen worden.

Koppeling Reisverslagen & Excursies
Excursies kunnen aan reisverslagen gekoppeld worden, hierdoor is het mogelijk reisverslagen bij excursies te tonen en andersom.


Tijdens elke release voeren wij ook algemene verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid door en daarnaast worden er bugs opgelost.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief