Jouw backoffice

De backoffice organiseert en optimaliseert jouw volledige werkproces. In jouw backoffice onderhoudt je alle productinformatie en de manier waarop je deze informatie communiceert via jouw klantenwebsite. je registreert de klanten en boekingen en verzorgt het hele uitvoertraject. De backoffice wordt alleen door jou en jouw medewerkers gebruikt en is waar ook ter wereld veilig op te vragen via het internet.

De back office van onze software kent de volgende modules:

Uw Backoffice

Nieuws

De handhaving van de AVG komt dichtbij
Overal in de markt zijn bedrijven druk met de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en ook dit geldt voor 1TIS.
Recent zijn alle klanten geïnformeerd over de verwerkersovereenkomst. Deze overeenkomst houdt in, dat ook wij de afspraken met klanten en leveranciers, zwart op wit op papier dienen te hebben sta...
Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief