Importeren klantgegevens

Mogelijkheden importeren klantgegevens

Het is mogelijk om een CSV bestand met klantgegevens te importeren. Daarbij worden een aantal zaken in acht genomen. Zo kan voorafgaand aan het importeren van de gegevens worden aangegeven of bij plaatsing van een e-mailadres direct een wachtwoord naar de klant verstuurd dient te worden t.b.v. het eigen domein. Wanneer er van een toe te voegen adres al een adres bestaat wordt de klant niet toegevoegd. Nadat de klantgegevens zijn geïmporteerd wordt er als resultaat een lijst getoond met klanten die niet geplaatst zijn, met bijbehorende reden.

Nieuws

Teamwork
Teamwork is wat ons betreft essentieel voor zakelijk succes en dus ging het 1TIS team voor een gezellig avondje uit, een escape room in en werd er aansluitend met elkaar gegeten.

Het 1TIS team werd opgedeeld...
Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief