Importeren klantgegevens

Mogelijkheden importeren klantgegevens

Het is mogelijk om een CSV bestand met klantgegevens te importeren. Daarbij worden een aantal zaken in acht genomen. Zo kan voorafgaand aan het importeren van de gegevens worden aangegeven of bij plaatsing van een e-mailadres direct een wachtwoord naar de klant verstuurd dient te worden t.b.v. het eigen domein. Wanneer er van een toe te voegen adres al een adres bestaat wordt de klant niet toegevoegd. Nadat de klantgegevens zijn geïmporteerd wordt er als resultaat een lijst getoond met klanten die niet geplaatst zijn, met bijbehorende reden.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief