Labels

Labels onderhouden

Indien gewenst, kan er in TRIP en daarmee ook op de klantenwebsite met labeling gewerkt worden. Binnen deze functionaliteit kunnen de labels onderhouden worden. Er kan 1 label als default label aangevinkt worden.

Bij ieder label is het veld Gebruikersaccount aanwezig. Hiermee kan op label niveau aangegeven worden of het gebruikersaccount (eigen domein) actief dient te zijn. Bij uitschakeling wordt er bij het aanmaken van een nieuwe klant op de website geen automatische mail met inlog en wachtwoord verstuurd voor het eigen domein. In combinatie met het uitschakelen van het al aanwezige veld ‘Subpagina login’, zorgt dit ervoor dat zo de gehele functionaliteit van het eigen domein uitgeschakeld kan worden.

Labels en talen

Per label dient aangegeven te worden welke talen hierbij van toepassing zijn. Ook wordt er een standaardtaal gekozen, waar de namen en content e.d. van bijvoorbeeld elementen met een gewenst label standaard op ingesteld zijn.

Instellingen labels

Bij een label zijn een aantal instellingen te onderhouden. Deze instellingen hebben betrekking op e-mailadressen, derde partijen en metatags. Tevens is een label meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief