Labels

Labels onderhouden

Indien gewenst, kan er in 1TIS en daarmee ook op de klantenwebsite met labeling gewerkt worden. Binnen deze functionaliteit kunnen de labels onderhouden worden. Er kan 1 label als default label aangevinkt worden.

Bij ieder label is het veld Gebruikersaccount aanwezig. Hiermee kan op label niveau aangegeven worden of het gebruikersaccount (eigen domein) actief dient te zijn. Bij uitschakeling wordt er bij het aanmaken van een nieuwe klant op de website geen automatische mail met inlog en wachtwoord verstuurd voor het eigen domein. In combinatie met het uitschakelen van het al aanwezige veld ‘Subpagina login’, zorgt dit ervoor dat zo de gehele functionaliteit van het eigen domein uitgeschakeld kan worden.

Labels en talen

Per label dient aangegeven te worden welke talen hierbij van toepassing zijn. Ook wordt er een standaardtaal gekozen, waar de namen en content e.d. van bijvoorbeeld elementen met een gewenst label standaard op ingesteld zijn.

Instellingen labels

Bij een label zijn een aantal instellingen te onderhouden. Deze instellingen hebben betrekking op e-mailadressen, derde partijen en metatags. Tevens is een label meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief