Labels

Labels onderhouden

Indien gewenst, kan er in 1TIS en daarmee ook op de klantenwebsite met labeling gewerkt worden. Binnen deze functionaliteit kunnen de labels onderhouden worden. Er kan 1 label als default label aangevinkt worden.

Bij ieder label is het veld Gebruikersaccount aanwezig. Hiermee kan op label niveau aangegeven worden of het gebruikersaccount (eigen domein) actief dient te zijn. Bij uitschakeling wordt er bij het aanmaken van een nieuwe klant op de website geen automatische mail met inlog en wachtwoord verstuurd voor het eigen domein. In combinatie met het uitschakelen van het al aanwezige veld ‘Subpagina login’, zorgt dit ervoor dat zo de gehele functionaliteit van het eigen domein uitgeschakeld kan worden.

Labels en talen

Per label dient aangegeven te worden welke talen hierbij van toepassing zijn. Ook wordt er een standaardtaal gekozen, waar de namen en content e.d. van bijvoorbeeld elementen met een gewenst label standaard op ingesteld zijn.

Instellingen labels

Bij een label zijn een aantal instellingen te onderhouden. Deze instellingen hebben betrekking op e-mailadressen, derde partijen en metatags. Tevens is een label meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief