Labels

Labels onderhouden

Indien gewenst, kan er in 1TIS en daarmee ook op de klantenwebsite met labeling gewerkt worden. Binnen deze functionaliteit kunnen de labels onderhouden worden. Er kan 1 label als default label aangevinkt worden.

Bij ieder label is het veld Gebruikersaccount aanwezig. Hiermee kan op label niveau aangegeven worden of het gebruikersaccount (eigen domein) actief dient te zijn. Bij uitschakeling wordt er bij het aanmaken van een nieuwe klant op de website geen automatische mail met inlog en wachtwoord verstuurd voor het eigen domein. In combinatie met het uitschakelen van het al aanwezige veld ‘Subpagina login’, zorgt dit ervoor dat zo de gehele functionaliteit van het eigen domein uitgeschakeld kan worden.

Labels en talen

Per label dient aangegeven te worden welke talen hierbij van toepassing zijn. Ook wordt er een standaardtaal gekozen, waar de namen en content e.d. van bijvoorbeeld elementen met een gewenst label standaard op ingesteld zijn.

Instellingen labels

Bij een label zijn een aantal instellingen te onderhouden. Deze instellingen hebben betrekking op e-mailadressen, derde partijen en metatags. Tevens is een label meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief