Labels

Labels onderhouden

Indien gewenst, kan er in 1TIS en daarmee ook op de klantenwebsite met labeling gewerkt worden. Binnen deze functionaliteit kunnen de labels onderhouden worden. Er kan 1 label als default label aangevinkt worden.

Bij ieder label is het veld Gebruikersaccount aanwezig. Hiermee kan op label niveau aangegeven worden of het gebruikersaccount (eigen domein) actief dient te zijn. Bij uitschakeling wordt er bij het aanmaken van een nieuwe klant op de website geen automatische mail met inlog en wachtwoord verstuurd voor het eigen domein. In combinatie met het uitschakelen van het al aanwezige veld ‘Subpagina login’, zorgt dit ervoor dat zo de gehele functionaliteit van het eigen domein uitgeschakeld kan worden.

Labels en talen

Per label dient aangegeven te worden welke talen hierbij van toepassing zijn. Ook wordt er een standaardtaal gekozen, waar de namen en content e.d. van bijvoorbeeld elementen met een gewenst label standaard op ingesteld zijn.

Instellingen labels

Bij een label zijn een aantal instellingen te onderhouden. Deze instellingen hebben betrekking op e-mailadressen, derde partijen en metatags. Tevens is een label meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Nieuws

Teamwork
Teamwork is wat ons betreft essentieel voor zakelijk succes en dus ging het 1TIS team voor een gezellig avondje uit, een escape room in en werd er aansluitend met elkaar gegeten.

Het 1TIS team werd opgedeeld...
Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief