Afbeeldingen

Afbeeldingen koppelen aan content

Aan ieder content item kunnen één of meerdere afbeeldingen gekoppeld worden. De afbeeldingen kunnen op een gewenste manier op de klantenwebsite getoond worden. Deze afbeeldingen zijn centraal in het systeem in een afbeeldingenlijst onderhoudbaar. De naam en omschrijving van de afbeeldingen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website, rapportsjablonen en leveranciersaanvragen.

Afbeeldingen uploaden

Vanuit de afbeeldingenlijst kunnen nieuwe afbeeldingen geupload worden in het systeem, die daarna gekoppeld kunnen worden aan één of meerdere content items. Uiteraard zijn afbeeldingen hier ook te wijzigen of te verwijderen. De naam en omschrijving van de afbeelding zijn meertalig te onderhouden. Het is ook mogelijk om meerdere afbeeldingen tegelijk te uploaden. Hiervoor is een icoon aanwezig bij de taken in de afbeeldingenlijst. Om deze functionaliteit te gebruiken dient eerst software van Jupload gedownload te worden.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief