Afbeeldingen

Afbeeldingen koppelen aan content

Aan ieder content item kunnen één of meerdere afbeeldingen gekoppeld worden. De afbeeldingen kunnen op een gewenste manier op de klantenwebsite getoond worden. Deze afbeeldingen zijn centraal in het systeem in een afbeeldingenlijst onderhoudbaar. De naam en omschrijving van de afbeeldingen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website, rapportsjablonen en leveranciersaanvragen.

Afbeeldingen uploaden

Vanuit de afbeeldingenlijst kunnen nieuwe afbeeldingen geupload worden in het systeem, die daarna gekoppeld kunnen worden aan één of meerdere content items. Uiteraard zijn afbeeldingen hier ook te wijzigen of te verwijderen. De naam en omschrijving van de afbeelding zijn meertalig te onderhouden. Het is ook mogelijk om meerdere afbeeldingen tegelijk te uploaden. Hiervoor is een icoon aanwezig bij de taken in de afbeeldingenlijst. Om deze functionaliteit te gebruiken dient eerst software van Jupload gedownload te worden.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief