Afbeeldingen

Afbeeldingen koppelen aan content

Aan ieder content item kunnen één of meerdere afbeeldingen gekoppeld worden. De afbeeldingen kunnen op een gewenste manier op de klantenwebsite getoond worden. Deze afbeeldingen zijn centraal in het systeem in een afbeeldingenlijst onderhoudbaar. De naam en omschrijving van de afbeeldingen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website, rapportsjablonen en leveranciersaanvragen.

Afbeeldingen uploaden

Vanuit de afbeeldingenlijst kunnen nieuwe afbeeldingen geupload worden in het systeem, die daarna gekoppeld kunnen worden aan één of meerdere content items. Uiteraard zijn afbeeldingen hier ook te wijzigen of te verwijderen. De naam en omschrijving van de afbeelding zijn meertalig te onderhouden. Het is ook mogelijk om meerdere afbeeldingen tegelijk te uploaden. Hiervoor is een icoon aanwezig bij de taken in de afbeeldingenlijst. Om deze functionaliteit te gebruiken dient eerst software van Jupload gedownload te worden.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief