Afbeeldingen

Afbeeldingen koppelen aan content

Aan ieder content item kunnen één of meerdere afbeeldingen gekoppeld worden. De afbeeldingen kunnen op een gewenste manier op de klantenwebsite getoond worden. Deze afbeeldingen zijn centraal in het systeem in een afbeeldingenlijst onderhoudbaar. De naam en omschrijving van de afbeeldingen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website, rapportsjablonen en leveranciersaanvragen.

Afbeeldingen uploaden

Vanuit de afbeeldingenlijst kunnen nieuwe afbeeldingen geupload worden in het systeem, die daarna gekoppeld kunnen worden aan één of meerdere content items. Uiteraard zijn afbeeldingen hier ook te wijzigen of te verwijderen. De naam en omschrijving van de afbeelding zijn meertalig te onderhouden. Het is ook mogelijk om meerdere afbeeldingen tegelijk te uploaden. Hiervoor is een icoon aanwezig bij de taken in de afbeeldingenlijst. Om deze functionaliteit te gebruiken dient eerst software van Jupload gedownload te worden.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief