Boeken

Vrije webpagina's onderhouden

Natuurlijk is het mogelijk om vrije webpagina’s te onderhouden voor de klantenwebsite. In 1TIS worden deze vrije pagina’s als zogenaamd boek aangemaakt. Deze boeken kunnen van content worden voorzien in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads. De boeknamen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Subkoppen / deelonderwerpen onderhouden

Ieder boek heeft één of meerdere hoofdstukken. Hiermee kan de vrije pagina met content worden ingedeeld in paragrafen. De hoofdstuknamen krijgen vanzelfsprekend een andere stijl op de website dan bijvoorbeeld de titels van de diverse content items.

Pakketten koppelen

Het is mogelijk om aan een vrije pagina jouw gewenste pakketten (rondreis/arrangement) te koppelen. Deze pakketten worden dan op de vrije pagina getoond met vanaf prijs en doorlink naar alle informatie over het pakket. Deze optie maakt het mogelijk om gewenste actiepagina's samen te stellen wanneer er bv. voor een aantal pakketten een aanbieding is, bv KLM werelddealweken.

Elementen koppelen

Bovenstaande m.b.t. pakketten koppelen, geldt ook voor elementen. Ook hiervoor is de mogelijkheid aanwezig om deze te koppelen aan de vrije pagina. Elementen zijn losse reisonderdelen als vluchten, accommodaties en vervoerscomponenten.

Labels

Een vrije pagina kan aan een gewenst label gekoppeld worden, zodat deze pagina op uw evt. andere websites niet zichtbaar is.

Overige functionaliteiten

• Genereren rapporten

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief