Boeken

Vrije webpagina's onderhouden

Natuurlijk is het mogelijk om vrije webpagina’s te onderhouden voor de klantenwebsite. In 1TIS worden deze vrije pagina’s als zogenaamd boek aangemaakt. Deze boeken kunnen van content worden voorzien in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads. De boeknamen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Subkoppen / deelonderwerpen onderhouden

Ieder boek heeft één of meerdere hoofdstukken. Hiermee kan de vrije pagina met content worden ingedeeld in paragrafen. De hoofdstuknamen krijgen vanzelfsprekend een andere stijl op de website dan bijvoorbeeld de titels van de diverse content items.

Pakketten koppelen

Het is mogelijk om aan een vrije pagina jouw gewenste pakketten (rondreis/arrangement) te koppelen. Deze pakketten worden dan op de vrije pagina getoond met vanaf prijs en doorlink naar alle informatie over het pakket. Deze optie maakt het mogelijk om gewenste actiepagina's samen te stellen wanneer er bv. voor een aantal pakketten een aanbieding is, bv KLM werelddealweken.

Elementen koppelen

Bovenstaande m.b.t. pakketten koppelen, geldt ook voor elementen. Ook hiervoor is de mogelijkheid aanwezig om deze te koppelen aan de vrije pagina. Elementen zijn losse reisonderdelen als vluchten, accommodaties en vervoerscomponenten.

Labels

Een vrije pagina kan aan een gewenst label gekoppeld worden, zodat deze pagina op uw evt. andere websites niet zichtbaar is.

Overige functionaliteiten

• Genereren rapporten

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief