Boeken

Vrije webpagina's onderhouden

Natuurlijk is het mogelijk om vrije webpagina’s te onderhouden voor de klantenwebsite. In TRIP worden deze vrije pagina’s als zogenaamd boek aangemaakt. Deze boeken kunnen van content worden voorzien in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads. De boeknamen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Subkoppen / deelonderwerpen onderhouden

Ieder boek heeft één of meerdere hoofdstukken. Hiermee kan de vrije pagina met content worden ingedeeld in paragrafen. De hoofdstuknamen krijgen vanzelfsprekend een andere stijl op de website dan bijvoorbeeld de titels van de diverse content items.

Pakketten koppelen

Het is mogelijk om aan een vrije pagina uw gewenste pakketten (rondreis/arrangement) te koppelen. Deze pakketten worden dan op de vrije pagina getoond met vanaf prijs en doorlink naar alle informatie over het pakket. Deze optie maakt het mogelijk om gewenste actiepagina's samen te stellen wanneer er bv. voor een aantal pakketten een aanbieding is, bv KLM werelddealweken.

Elementen koppelen

Bovenstaande m.b.t. pakketten koppelen, geldt ook voor elementen. Ook hiervoor is de mogelijkheid aanwezig om deze te koppelen aan de vrije pagina. Elementen zijn losse reisonderdelen als vluchten, accommodaties en vervoerscomponenten.

Labels

Een vrije pagina kan aan een gewenst label gekoppeld worden, zodat deze pagina op uw evt. andere websites niet zichtbaar is.

Overige functionaliteiten

• Genereren rapporten

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief