Boeken

Vrije webpagina's onderhouden

Natuurlijk is het mogelijk om vrije webpagina’s te onderhouden voor de klantenwebsite. In 1TIS worden deze vrije pagina’s als zogenaamd boek aangemaakt. Deze boeken kunnen van content worden voorzien in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads. De boeknamen zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Subkoppen / deelonderwerpen onderhouden

Ieder boek heeft één of meerdere hoofdstukken. Hiermee kan de vrije pagina met content worden ingedeeld in paragrafen. De hoofdstuknamen krijgen vanzelfsprekend een andere stijl op de website dan bijvoorbeeld de titels van de diverse content items.

Pakketten koppelen

Het is mogelijk om aan een vrije pagina jouw gewenste pakketten (rondreis/arrangement) te koppelen. Deze pakketten worden dan op de vrije pagina getoond met vanaf prijs en doorlink naar alle informatie over het pakket. Deze optie maakt het mogelijk om gewenste actiepagina's samen te stellen wanneer er bv. voor een aantal pakketten een aanbieding is, bv KLM werelddealweken.

Elementen koppelen

Bovenstaande m.b.t. pakketten koppelen, geldt ook voor elementen. Ook hiervoor is de mogelijkheid aanwezig om deze te koppelen aan de vrije pagina. Elementen zijn losse reisonderdelen als vluchten, accommodaties en vervoerscomponenten.

Labels

Een vrije pagina kan aan een gewenst label gekoppeld worden, zodat deze pagina op uw evt. andere websites niet zichtbaar is.

Overige functionaliteiten

• Genereren rapporten

Nieuws

De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
NS Internationaal gaat samenwerken met 1TIS
Sommige samenwerkingen zijn heel innovatief en komen plots voorbij. Zo ook deze samenwerking met NS Internationaal.

Wij werden zeer recent benaderd...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief