Nieuwsberichten

Lijst van nieuwsberichten

Er kan uiteraard een lijst van alle nieuwsberichten in 1TIS opgevraagd worden. Het is vervolgens mogelijk om een gewenste selectie nieuwsberichten te muteren. Dit zorgt ervoor dat je van een gewenste selectie in één keer bv. een label kunt koppelen, dan wel deactiveren.

Nieuwsberichten publiceren

Binnen het systeem kunnen nieuwsberichten onderhouden worden, waarna de (meest recente) nieuwsberichten op de klantenwebsite getoond kunnen worden. Ze worden onderhouden in de nieuwsberichtlijst in 1TIS.

Nieuwsberichten toevoegen

Vanuit deze lijst kunnen nieuwe berichten toegevoegd worden met een nieuwsdatum en nieuwskop. Hieraan kan gewenste content worden gekoppeld. De namen van nieuwsberichten zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Labeling en nieuwsberichten

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenst nieuwsbericht te hangen, t.b.v. labeling. Er kan per label bepaald worden welke tabtemplate hieraan gehangen dient te worden. Zo kan onderscheid gemaakt worden welke nieuwsberichten bij welke labels op de website getoond worden. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief