Nieuwsberichten

Lijst van nieuwsberichten

Er kan uiteraard een lijst van alle nieuwsberichten in 1TIS opgevraagd worden. Het is vervolgens mogelijk om een gewenste selectie nieuwsberichten te muteren. Dit zorgt ervoor dat je van een gewenste selectie in één keer bv. een label kunt koppelen, dan wel deactiveren.

Nieuwsberichten publiceren

Binnen het systeem kunnen nieuwsberichten onderhouden worden, waarna de (meest recente) nieuwsberichten op de klantenwebsite getoond kunnen worden. Ze worden onderhouden in de nieuwsberichtlijst in 1TIS.

Nieuwsberichten toevoegen

Vanuit deze lijst kunnen nieuwe berichten toegevoegd worden met een nieuwsdatum en nieuwskop. Hieraan kan gewenste content worden gekoppeld. De namen van nieuwsberichten zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Labeling en nieuwsberichten

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenst nieuwsbericht te hangen, t.b.v. labeling. Er kan per label bepaald worden welke tabtemplate hieraan gehangen dient te worden. Zo kan onderscheid gemaakt worden welke nieuwsberichten bij welke labels op de website getoond worden. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief