Nieuwsberichten

Lijst van nieuwsberichten

Er kan uiteraard een lijst van alle nieuwsberichten in 1TIS opgevraagd worden. Het is vervolgens mogelijk om een gewenste selectie nieuwsberichten te muteren. Dit zorgt ervoor dat je van een gewenste selectie in één keer bv. een label kunt koppelen, dan wel deactiveren.

Nieuwsberichten publiceren

Binnen het systeem kunnen nieuwsberichten onderhouden worden, waarna de (meest recente) nieuwsberichten op de klantenwebsite getoond kunnen worden. Ze worden onderhouden in de nieuwsberichtlijst in 1TIS.

Nieuwsberichten toevoegen

Vanuit deze lijst kunnen nieuwe berichten toegevoegd worden met een nieuwsdatum en nieuwskop. Hieraan kan gewenste content worden gekoppeld. De namen van nieuwsberichten zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Labeling en nieuwsberichten

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenst nieuwsbericht te hangen, t.b.v. labeling. Er kan per label bepaald worden welke tabtemplate hieraan gehangen dient te worden. Zo kan onderscheid gemaakt worden welke nieuwsberichten bij welke labels op de website getoond worden. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief