Nieuwsberichten

Lijst van nieuwsberichten

Er kan uiteraard een lijst van alle nieuwsberichten in 1TIS opgevraagd worden. Het is vervolgens mogelijk om een gewenste selectie nieuwsberichten te muteren. Dit zorgt ervoor dat je van een gewenste selectie in één keer bv. een label kunt koppelen, dan wel deactiveren.

Nieuwsberichten publiceren

Binnen het systeem kunnen nieuwsberichten onderhouden worden, waarna de (meest recente) nieuwsberichten op de klantenwebsite getoond kunnen worden. Ze worden onderhouden in de nieuwsberichtlijst in 1TIS.

Nieuwsberichten toevoegen

Vanuit deze lijst kunnen nieuwe berichten toegevoegd worden met een nieuwsdatum en nieuwskop. Hieraan kan gewenste content worden gekoppeld. De namen van nieuwsberichten zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Labeling en nieuwsberichten

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenst nieuwsbericht te hangen, t.b.v. labeling. Er kan per label bepaald worden welke tabtemplate hieraan gehangen dient te worden. Zo kan onderscheid gemaakt worden welke nieuwsberichten bij welke labels op de website getoond worden. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief