Nieuwsberichten

Lijst van nieuwsberichten

Er kan uiteraard een lijst van alle nieuwsberichten in TRIP opgevraagd worden. Het is vervolgens mogelijk om een gewenste selectie nieuwsberichten te muteren. Dit zorgt ervoor dat je van een gewenste selectie in één keer bv. een label kunt koppelen, dan wel deactiveren.

Nieuwsberichten publiceren

Binnen het systeem kunnen nieuwsberichten onderhouden worden, waarna de (meest recente) nieuwsberichten op de klantenwebsite getoond kunnen worden. Ze worden onderhouden in de nieuwsberichtlijst in TRIP.

Nieuwsberichten toevoegen

Vanuit deze lijst kunnen nieuwe berichten toegevoegd worden met een nieuwsdatum en nieuwskop. Hieraan kan gewenste content worden gekoppeld. De namen van nieuwsberichten zijn meertalig te onderhouden t.b.v. een meertalige website.

Labeling en nieuwsberichten

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenst nieuwsbericht te hangen, t.b.v. labeling. Er kan per label bepaald worden welke tabtemplate hieraan gehangen dient te worden. Zo kan onderscheid gemaakt worden welke nieuwsberichten bij welke labels op de website getoond worden. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief