Reistips

Lijst van reistips

Er kan uiteraard een lijst van alle reistips in TRIP opgevraagd worden. Het is vervolgens mogelijk om een gewenste selectie reistips te muteren. Dit zorgt ervoor dat je van een gewenste selectie in één keer bv. het gekoppelde land, regio of plaats kunt wijzigen.

Reistips onderhouden

Een optie om user generated content op de klantenwebsite te tonen is door gebruik te maken van reistips. Aan iedere reistip kan in TRIP content worden toegevoegd in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads.

Reistips koppelen aan land / regio / plaats

Vanzelfsprekend zijn er een aantal basisgegevens die per reistip ingegeven dienen te worden. Zo kan er een land, regio en plaats aan een reistip worden toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de reistip bij het betreffende land, regio, plaats op de klantenwebsite getoond kan worden. De reistips kunnen ook in verschillende reistipcategorieën worden ingedeeld.

Labeling en reistips

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenste reistip te hangen, t.b.v. labeling. Er kan per label bepaald worden welke tabtemplate hieraan gehangen dient te worden. Zo kan onderscheid gemaakt worden welke reistips bij welke labels op de website getoond worden. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief