Reistips

Lijst van reistips

Er kan uiteraard een lijst van alle reistips in 1TIS opgevraagd worden. Het is vervolgens mogelijk om een gewenste selectie reistips te muteren. Dit zorgt ervoor dat je van een gewenste selectie in één keer bv. het gekoppelde land, regio of plaats kunt wijzigen.

Reistips onderhouden

Een optie om user generated content op de klantenwebsite te tonen is door gebruik te maken van reistips. Aan iedere reistip kan in 1TIS content worden toegevoegd in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads.

Reistips koppelen aan land / regio / plaats

Vanzelfsprekend zijn er een aantal basisgegevens die per reistip ingegeven dienen te worden. Zo kan er een land, regio en plaats aan een reistip worden toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de reistip bij het betreffende land, regio, plaats op de klantenwebsite getoond kan worden. De reistips kunnen ook in verschillende reistipcategorieën worden ingedeeld.

Labeling en reistips

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenste reistip te hangen, t.b.v. labeling. Er kan per label bepaald worden welke tabtemplate hieraan gehangen dient te worden. Zo kan onderscheid gemaakt worden welke reistips bij welke labels op de website getoond worden. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief