Reistips

Lijst van reistips

Er kan uiteraard een lijst van alle reistips in 1TIS opgevraagd worden. Het is vervolgens mogelijk om een gewenste selectie reistips te muteren. Dit zorgt ervoor dat je van een gewenste selectie in één keer bv. het gekoppelde land, regio of plaats kunt wijzigen.

Reistips onderhouden

Een optie om user generated content op de klantenwebsite te tonen is door gebruik te maken van reistips. Aan iedere reistip kan in 1TIS content worden toegevoegd in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads.

Reistips koppelen aan land / regio / plaats

Vanzelfsprekend zijn er een aantal basisgegevens die per reistip ingegeven dienen te worden. Zo kan er een land, regio en plaats aan een reistip worden toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de reistip bij het betreffende land, regio, plaats op de klantenwebsite getoond kan worden. De reistips kunnen ook in verschillende reistipcategorieën worden ingedeeld.

Labeling en reistips

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenste reistip te hangen, t.b.v. labeling. Er kan per label bepaald worden welke tabtemplate hieraan gehangen dient te worden. Zo kan onderscheid gemaakt worden welke reistips bij welke labels op de website getoond worden. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Nieuws

Teamwork
Teamwork is wat ons betreft essentieel voor zakelijk succes en dus ging het 1TIS team voor een gezellig avondje uit, een escape room in en werd er aansluitend met elkaar gegeten.

Het 1TIS team werd opgedeeld...
Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief