Reisverslagen

Lijst van reisverslagen

Er kan uiteraard een lijst van alle reisverslagen in TRIP opgevraagd worden. Het is vervolgens mogelijk om een gewenste selectie reisverslagen te muteren. Dit zorgt ervoor dat je van een gewenste selectie in één keer bv. het gekoppelde land, regio, plaats, of element kunt wijzigen.

Reisverslagen onderhouden

Er kan op verschillende manieren user generated content op de klantenwebsite gepubliceerd worden. Eén mogelijkheid is door reisverslagen in TRIP te onderhouden. Aan de reisverslagen kan content in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads toegevoegd worden.

Reisverslagen koppelen aan land / regio / plaats

Er dienen verschillende basisgegevens bij een reisverslag geregistreerd te worden. Zo kan er een land, regio en plaats aan een reisverslag gekoppeld worden. Op deze wijze kan het verslag bij de juiste bestemming / plaats op de klantenwebsite automatisch getoond worden. Daarnaast kan gekozen worden om een reisverslag aan een product / reisonderdeel te koppelen, waarna het reisverslag ook bij dit product op de website naar voren kan komen.

Labeling en reisverslagen

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenst reisverslag te hangen, t.b.v. labeling. Er kan per label bepaald worden welke tabtemplate hieraan gehangen dient te worden. Zo kan onderscheid gemaakt worden welke reisverslagen bij welke labels op de website getoond worden. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Overige functionaliteiten

• Genereren rapporten

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief