Reisverslagen

Lijst van reisverslagen

Er kan uiteraard een lijst van alle reisverslagen in 1TIS opgevraagd worden. Het is vervolgens mogelijk om een gewenste selectie reisverslagen te muteren. Dit zorgt ervoor dat je van een gewenste selectie in één keer bv. het gekoppelde land, regio, plaats, of element kunt wijzigen.

Reisverslagen onderhouden

Er kan op verschillende manieren user generated content op de klantenwebsite gepubliceerd worden. Eén mogelijkheid is door reisverslagen in 1TIS te onderhouden. Aan de reisverslagen kan content in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads toegevoegd worden.

Reisverslagen koppelen aan land / regio / plaats

Er dienen verschillende basisgegevens bij een reisverslag geregistreerd te worden. Zo kan er een land, regio en plaats aan een reisverslag gekoppeld worden. Op deze wijze kan het verslag bij de juiste bestemming / plaats op de klantenwebsite automatisch getoond worden. Daarnaast kan gekozen worden om een reisverslag aan een product / reisonderdeel te koppelen, waarna het reisverslag ook bij dit product op de website naar voren kan komen.

Labeling en reisverslagen

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenst reisverslag te hangen, t.b.v. labeling. Er kan per label bepaald worden welke tabtemplate hieraan gehangen dient te worden. Zo kan onderscheid gemaakt worden welke reisverslagen bij welke labels op de website getoond worden. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Overige functionaliteiten

• Genereren rapporten

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief