Reisverslagen

Lijst van reisverslagen

Er kan uiteraard een lijst van alle reisverslagen in 1TIS opgevraagd worden. Het is vervolgens mogelijk om een gewenste selectie reisverslagen te muteren. Dit zorgt ervoor dat je van een gewenste selectie in één keer bv. het gekoppelde land, regio, plaats, of element kunt wijzigen.

Reisverslagen onderhouden

Er kan op verschillende manieren user generated content op de klantenwebsite gepubliceerd worden. Eén mogelijkheid is door reisverslagen in 1TIS te onderhouden. Aan de reisverslagen kan content in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads toegevoegd worden.

Reisverslagen koppelen aan land / regio / plaats

Er dienen verschillende basisgegevens bij een reisverslag geregistreerd te worden. Zo kan er een land, regio en plaats aan een reisverslag gekoppeld worden. Op deze wijze kan het verslag bij de juiste bestemming / plaats op de klantenwebsite automatisch getoond worden. Daarnaast kan gekozen worden om een reisverslag aan een product / reisonderdeel te koppelen, waarna het reisverslag ook bij dit product op de website naar voren kan komen.

Labeling en reisverslagen

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenst reisverslag te hangen, t.b.v. labeling. Er kan per label bepaald worden welke tabtemplate hieraan gehangen dient te worden. Zo kan onderscheid gemaakt worden welke reisverslagen bij welke labels op de website getoond worden. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Overige functionaliteiten

• Genereren rapporten

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief