Reisverslagen

Lijst van reisverslagen

Er kan uiteraard een lijst van alle reisverslagen in 1TIS opgevraagd worden. Het is vervolgens mogelijk om een gewenste selectie reisverslagen te muteren. Dit zorgt ervoor dat je van een gewenste selectie in één keer bv. het gekoppelde land, regio, plaats, of element kunt wijzigen.

Reisverslagen onderhouden

Er kan op verschillende manieren user generated content op de klantenwebsite gepubliceerd worden. Eén mogelijkheid is door reisverslagen in 1TIS te onderhouden. Aan de reisverslagen kan content in de vorm van tekst, afbeeldingen, films en downloads toegevoegd worden.

Reisverslagen koppelen aan land / regio / plaats

Er dienen verschillende basisgegevens bij een reisverslag geregistreerd te worden. Zo kan er een land, regio en plaats aan een reisverslag gekoppeld worden. Op deze wijze kan het verslag bij de juiste bestemming / plaats op de klantenwebsite automatisch getoond worden. Daarnaast kan gekozen worden om een reisverslag aan een product / reisonderdeel te koppelen, waarna het reisverslag ook bij dit product op de website naar voren kan komen.

Labeling en reisverslagen

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenst reisverslag te hangen, t.b.v. labeling. Er kan per label bepaald worden welke tabtemplate hieraan gehangen dient te worden. Zo kan onderscheid gemaakt worden welke reisverslagen bij welke labels op de website getoond worden. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Overige functionaliteiten

• Genereren rapporten

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief