Symboolgroepen

Basisgegevens symboolgroepen

Symboolgroepen clusteren symbolen en kunnen gebruikt worden in de configuratie bij zoekmethoden. De symbolen fungeren op deze manier als kenmerken waarop gezocht kan worden. BV. een symboolgroep kan zijn ‘aantal km tot het strand’. De symbolen zijn dan >100m,

Symbolen koppelen

Bij het toevoegen van symbolen dient een symboolgroep gekoppeld te worden. Bij de symboolgroep kan vervolgens bekeken worden welke symbolen tot de groep behoren.

Labeling en symboolgroepen

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenste symboolgroep te hangen, t.b.v. labeling. Als een symboolgroep wordt aangemaakt, wordt deze standaard aan het basislabel gekoppeld. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief