Symboolgroepen

Basisgegevens symboolgroepen

Symboolgroepen clusteren symbolen en kunnen gebruikt worden in de configuratie bij zoekmethoden. De symbolen fungeren op deze manier als kenmerken waarop gezocht kan worden. BV. een symboolgroep kan zijn ‘aantal km tot het strand’. De symbolen zijn dan >100m,

Symbolen koppelen

Bij het toevoegen van symbolen dient een symboolgroep gekoppeld te worden. Bij de symboolgroep kan vervolgens bekeken worden welke symbolen tot de groep behoren.

Labeling en symboolgroepen

Het is mogelijk om één of meerdere labels aan een gewenste symboolgroep te hangen, t.b.v. labeling. Als een symboolgroep wordt aangemaakt, wordt deze standaard aan het basislabel gekoppeld. Labeling kan in zijn volledigheid worden uitgeschakeld, waardoor bovenstaande opties niet worden getoond bij de entiteit.

Nieuws

Teamwork
Teamwork is wat ons betreft essentieel voor zakelijk succes en dus ging het 1TIS team voor een gezellig avondje uit, een escape room in en werd er aansluitend met elkaar gegeten.

Het 1TIS team werd opgedeeld...
Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief