Financieel

FinancieelDe module Financieel ondersteunt je bij de organisatie en de afhandeling van de financiële gegevens binnen jouw organisatie. Met onze software kan eenvoudig facturen onderhouden en automatisch versturen.

De koppeling met een ander financieel pakket (Exact Online, Accountview, Snelstart) wordt ondersteund. Het exporteren van in- en verkoopfacturen naar een financieel pakket is geen probleem. Dit geldt ook voor het importeren van betalingen vanuit een financieel pakket.

Indien er geen koppeling met een financieel pakket is, kunnen in het systeem factuurbedragen zelf onderhouden worden in het factuurdossier bij een boeking.

Wanneer een aanbetaling of restantbetaling niet tijdig wordt voldaan door een klant of wederverkoper, kan met één druk op de knop een betalingssignalering verstuurd worden. Het is ook mogelijk om in 1 keer een lijst op te vragen van betalingsignaleringen van een gewenste selectie, zodat deze lijst bv aan een hoofdkantoor van de wederverkopers gestuurd kan worden.

De software biedt tevens de mogelijkheid om financiële rapporten op te vragen, die betrekking hebben op (een selectie van) boekingen die in het systeem geregistreerd staan.

In dit onderdeel is nu ook inzicht te verkrijgen in de online betalingen. Per E-betaling worden bijvoorbeeld de betalingstatus, het bedrag en de externe partij (buckaroo) waarmee de E-betaling wordt voldaan inzichtelijk gemaakt.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief