Financieel

FinancieelDe module Financieel ondersteunt je bij de organisatie en de afhandeling van de financiële gegevens binnen jouw organisatie. Met onze software kan eenvoudig facturen onderhouden en automatisch versturen.

De koppeling met een ander financieel pakket (Exact Online, Accountview, Snelstart) wordt ondersteund. Het exporteren van in- en verkoopfacturen naar een financieel pakket is geen probleem. Dit geldt ook voor het importeren van betalingen vanuit een financieel pakket.

Indien er geen koppeling met een financieel pakket is, kunnen in het systeem factuurbedragen zelf onderhouden worden in het factuurdossier bij een boeking.

Wanneer een aanbetaling of restantbetaling niet tijdig wordt voldaan door een klant of wederverkoper, kan met één druk op de knop een betalingssignalering verstuurd worden. Het is ook mogelijk om in 1 keer een lijst op te vragen van betalingsignaleringen van een gewenste selectie, zodat deze lijst bv aan een hoofdkantoor van de wederverkopers gestuurd kan worden.

De software biedt tevens de mogelijkheid om financiële rapporten op te vragen, die betrekking hebben op (een selectie van) boekingen die in het systeem geregistreerd staan.

In dit onderdeel is nu ook inzicht te verkrijgen in de online betalingen. Per E-betaling worden bijvoorbeeld de betalingstatus, het bedrag en de externe partij (buckaroo) waarmee de E-betaling wordt voldaan inzichtelijk gemaakt.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief