Financieel

FinancieelDe module Financieel ondersteunt je bij de organisatie en de afhandeling van de financiële gegevens binnen jouw organisatie. Met onze software kan eenvoudig facturen onderhouden en automatisch versturen.

De koppeling met een ander financieel pakket (Exact Online, Accountview, Snelstart) wordt ondersteund. Het exporteren van in- en verkoopfacturen naar een financieel pakket is geen probleem. Dit geldt ook voor het importeren van betalingen vanuit een financieel pakket.

Indien er geen koppeling met een financieel pakket is, kunnen in het systeem factuurbedragen zelf onderhouden worden in het factuurdossier bij een boeking.

Wanneer een aanbetaling of restantbetaling niet tijdig wordt voldaan door een klant of wederverkoper, kan met één druk op de knop een betalingssignalering verstuurd worden. Het is ook mogelijk om in 1 keer een lijst op te vragen van betalingsignaleringen van een gewenste selectie, zodat deze lijst bv aan een hoofdkantoor van de wederverkopers gestuurd kan worden.

De software biedt tevens de mogelijkheid om financiële rapporten op te vragen, die betrekking hebben op (een selectie van) boekingen die in het systeem geregistreerd staan.

In dit onderdeel is nu ook inzicht te verkrijgen in de online betalingen. Per E-betaling worden bijvoorbeeld de betalingstatus, het bedrag en de externe partij (buckaroo) waarmee de E-betaling wordt voldaan inzichtelijk gemaakt.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief