Financieel

FinancieelDe module Financieel ondersteunt u bij de organisatie en de afhandeling van de financiële gegevens binnen uw organisatie. Met onze software kunt u eenvoudig facturen onderhouden en automatisch versturen.

De koppeling met een ander financieel pakket (Exact Online, Accountview, Snelstart) wordt ondersteund. Het exporteren van in- en verkoopfacturen naar een financieel pakket is geen probleem. Dit geldt ook voor het importeren van betalingen vanuit een financieel pakket.

Indien er geen koppeling met een financieel pakket is, kunnen in het systeem factuurbedragen zelf onderhouden worden in het factuurdossier bij een boeking.

Wanneer een aanbetaling of restantbetaling niet tijdig wordt voldaan door een klant of wederverkoper, kan met één druk op de knop een betalingssignalering verstuurd worden. Het is ook mogelijk om in 1 keer een lijst op te vragen van betalingsignaleringen van een gewenste selectie, zodat deze lijst bv aan een hoofdkantoor van de wederverkopers gestuurd kan worden.

De software biedt tevens de mogelijkheid om financiële rapporten op te vragen, die betrekking hebben op (een selectie van) boekingen die in het systeem geregistreerd staan.

In dit onderdeel is nu ook inzicht te verkrijgen in de online betalingen. Per E-betaling worden bijvoorbeeld de betalingstatus, het bedrag en de externe partij (buckaroo) waarmee de E-betaling wordt voldaan inzichtelijk gemaakt.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief