Betalingssignaleringen

Automatische betalingssignaleringen

Het is mogelijk een lijst van betalingssignaleringen op te vragen in 1TIS. Nadat een factuur is aangemaakt in het factuurdossier bij een boeking, wordt na een X aantal dagen een betalingssignalering voor de aanbetaling / restantbetaling in deze lijst weergegeven.

X aantal dagen tot betalingssignalering

In de module Applicatiebeheer kan aangegeven worden na hoeveel dagen na factuurdatum betalingssignaleringen in deze lijst door dienen te lopen. Dit kan zowel bepaald worden voor de aanbetaling als voor het restantbedrag.

Betalingssignaleringen aanbetalingen

Er wordt een lijst getoond met betalingssignaleringen voor aanbetalingen. Naast de basisgegevens die getoond worden per factuur, wordt onder meer de mogelijkheid geboden direct vanuit de lijst een betalingsherinnering per e-mail te versturen naar de betreffende klant, gerelateerd aan de factuur. Ook kan het factuurdossier en / of het bijbehorende boekingsdossier worden geopend. Facturen met een 0-bedrag worden niet in de lijst opgenomen.

Betalingssignaleringen restantbetalingen

Daarnaast wordt er ook een lijst getoond met betalingssignaleringen voor restantbetalingen. De basisgegevens van de facturen worden getoond, zoals factuurnummer, klantnummer, klantnaam, startdatum en betaald bedrag. Per factuur kan zeer eenvoudig een betalingsherinnering voor de restantbetaling worden verstuurd, of het factuur-, dan wel boekingsdossier kan worden ingezien. Facturen met een 0-bedrag worden niet in de lijst opgenomen.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief