Betalingssignaleringen

Automatische betalingssignaleringen

Het is mogelijk een lijst van betalingssignaleringen op te vragen in 1TIS. Nadat een factuur is aangemaakt in het factuurdossier bij een boeking, wordt na een X aantal dagen een betalingssignalering voor de aanbetaling / restantbetaling in deze lijst weergegeven.

X aantal dagen tot betalingssignalering

In de module Applicatiebeheer kan aangegeven worden na hoeveel dagen na factuurdatum betalingssignaleringen in deze lijst door dienen te lopen. Dit kan zowel bepaald worden voor de aanbetaling als voor het restantbedrag.

Betalingssignaleringen aanbetalingen

Er wordt een lijst getoond met betalingssignaleringen voor aanbetalingen. Naast de basisgegevens die getoond worden per factuur, wordt onder meer de mogelijkheid geboden direct vanuit de lijst een betalingsherinnering per e-mail te versturen naar de betreffende klant, gerelateerd aan de factuur. Ook kan het factuurdossier en / of het bijbehorende boekingsdossier worden geopend. Facturen met een 0-bedrag worden niet in de lijst opgenomen.

Betalingssignaleringen restantbetalingen

Daarnaast wordt er ook een lijst getoond met betalingssignaleringen voor restantbetalingen. De basisgegevens van de facturen worden getoond, zoals factuurnummer, klantnummer, klantnaam, startdatum en betaald bedrag. Per factuur kan zeer eenvoudig een betalingsherinnering voor de restantbetaling worden verstuurd, of het factuur-, dan wel boekingsdossier kan worden ingezien. Facturen met een 0-bedrag worden niet in de lijst opgenomen.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief