Betalingssignaleringen

Automatische betalingssignaleringen

Het is mogelijk een lijst van betalingssignaleringen op te vragen in 1TIS. Nadat een factuur is aangemaakt in het factuurdossier bij een boeking, wordt na een X aantal dagen een betalingssignalering voor de aanbetaling / restantbetaling in deze lijst weergegeven.

X aantal dagen tot betalingssignalering

In de module Applicatiebeheer kan aangegeven worden na hoeveel dagen na factuurdatum betalingssignaleringen in deze lijst door dienen te lopen. Dit kan zowel bepaald worden voor de aanbetaling als voor het restantbedrag.

Betalingssignaleringen aanbetalingen

Er wordt een lijst getoond met betalingssignaleringen voor aanbetalingen. Naast de basisgegevens die getoond worden per factuur, wordt onder meer de mogelijkheid geboden direct vanuit de lijst een betalingsherinnering per e-mail te versturen naar de betreffende klant, gerelateerd aan de factuur. Ook kan het factuurdossier en / of het bijbehorende boekingsdossier worden geopend. Facturen met een 0-bedrag worden niet in de lijst opgenomen.

Betalingssignaleringen restantbetalingen

Daarnaast wordt er ook een lijst getoond met betalingssignaleringen voor restantbetalingen. De basisgegevens van de facturen worden getoond, zoals factuurnummer, klantnummer, klantnaam, startdatum en betaald bedrag. Per factuur kan zeer eenvoudig een betalingsherinnering voor de restantbetaling worden verstuurd, of het factuur-, dan wel boekingsdossier kan worden ingezien. Facturen met een 0-bedrag worden niet in de lijst opgenomen.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief