Facturen

Facturen onderhouden

Facturen kunnen vanuit 1TIS eenvoudig onderhouden en verstuurd worden. De facturen worden automatisch in een factuurdossier bij een boeking geplaatst, wanneer deze definitief wordt gemaakt.

Factuurlijst

Alle facturen die bij boekingsdossiers worden aangemaakt, worden tevens in één algemene factuurlijst geplaatst. Deze factuurlijst toont onder meer enkele basisgegevens van iedere factuur, zoals het factuurnummer, omschrijving, totaalbedrag en boekperiode. Tevens wordt aangegeven wanneer de factuur is geëxporteerd en of het een credit-, debet-, of gecrediteerde factuur betreft. (Een selectie van) facturen kan in één keer naar een financieel pakket geëxporteerd worden. Vanuit de factuurlijst kan tevens een rapport opgevraagd worden met bv. alle facturen met een openstaande betaling.

Zonder koppeling met financieel pakket

Wanneer er geen koppeling met een financieel pakket is, kan vanuit deze lijst ook zelf per factuur een factuurbetaling verwerkt worden. Deze factuurbetaling wordt vervolgens zichtbaar in het boekingsdossier van de betreffende factuur. Daarnaast kan er vanuit deze lijst een Excel bestand geëxporteerd worden van de gewenste facturen.

Indien u niet gekoppeld bent met een financieel pakket zult u waarschijnlijk handmatig de betalingen op facturen verwerken. Het is mogelijk om eerdere betalingen op gecrediteerde facturen over te nemen op de laatste debet factuur. Bij de factuur is daarvoor een taak aangemaakt ‘betalingen verplaatsen’. Als u op deze knop klikt worden alle betalingen van vorige facturen gekoppeld aan de nieuwste factuur. De eerder ingevoerde betalingsdatum blijft gelijk

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief