Facturen

Facturen onderhouden

Facturen kunnen vanuit 1TIS eenvoudig onderhouden en verstuurd worden. De facturen worden automatisch in een factuurdossier bij een boeking geplaatst, wanneer deze definitief wordt gemaakt.

Factuurlijst

Alle facturen die bij boekingsdossiers worden aangemaakt, worden tevens in één algemene factuurlijst geplaatst. Deze factuurlijst toont onder meer enkele basisgegevens van iedere factuur, zoals het factuurnummer, omschrijving, totaalbedrag en boekperiode. Tevens wordt aangegeven wanneer de factuur is geëxporteerd en of het een credit-, debet-, of gecrediteerde factuur betreft. (Een selectie van) facturen kan in één keer naar een financieel pakket geëxporteerd worden. Vanuit de factuurlijst kan tevens een rapport opgevraagd worden met bv. alle facturen met een openstaande betaling.

Zonder koppeling met financieel pakket

Wanneer er geen koppeling met een financieel pakket is, kan vanuit deze lijst ook zelf per factuur een factuurbetaling verwerkt worden. Deze factuurbetaling wordt vervolgens zichtbaar in het boekingsdossier van de betreffende factuur. Daarnaast kan er vanuit deze lijst een Excel bestand geëxporteerd worden van de gewenste facturen.

Indien u niet gekoppeld bent met een financieel pakket zult u waarschijnlijk handmatig de betalingen op facturen verwerken. Het is mogelijk om eerdere betalingen op gecrediteerde facturen over te nemen op de laatste debet factuur. Bij de factuur is daarvoor een taak aangemaakt ‘betalingen verplaatsen’. Als u op deze knop klikt worden alle betalingen van vorige facturen gekoppeld aan de nieuwste factuur. De eerder ingevoerde betalingsdatum blijft gelijk

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief