Financiële rapporten

Er kunnen diverse financiële rapporten opgevraagd worden, die belangrijke managementinformatie kunnen verschaffen.

Omzetrapporten

Zo kunnen omzetrapporten opgevraagd worden, waarbij omzet getoond kan worden op boek- en vertrekdatumperiode. Een omzetrapport kan verder uitgefilterd worden op boekingsstatus. Het resultaat kan getoond worden per dag, per maand of per jaar.

Margerapporten

Tevens behoort het opvragen van margerapporten op vertrekdatumperiode tot de mogelijkheden. Er kan een selectie gemaakt worden van boekingen op basis van boekingsmarge, startdatum en boekingsstatus. Nadat de selectie boekingen wordt getoond, kan direct doorgeklikt worden naar een specifieke boeking.

Factuurrapporten

Het is mogelijk om een factuurrapport op te vragen en te groeperen op wederverkoper / label / periode. Uiteraard kan dit opgevraagd worden voor een bepaalde datumperiode en direct gemaild worden naar een aantal e-mailadressen.
Een gewenst factuurrapport kan ook periodiek automatisch gemaild worden naar een gewenst e-mailadres.

Lijst met geboekte producten / reisonderdelen

Naast deze twee opties, is het ook mogelijk om een lijst op te vragen van boekingselementen. Boekingselementen zijn geboekte producten; onderdeel van een boeking. Er kan een selectie uit alle boekingselementen gemaakt worden door onder meer te filteren op start- en einddatum, land en omschrijving van het element / reisonderdeel en boekingstype. Het getoonde resultaat kan als CSV bestand geëxporteerd worden.

Omzetrapport wederverkoper

Het is mogelijk om een rapport met omzet per wederverkoper op te vragen en uit te filteren op registratiedatum, startdatum en/of boekingsstatus(sen). Deze omzetrapporten kunnen per dag, per maand of per jaar getoond worden.

Omzet Boek/Start

Op dit rapport kan je opvragen op basis van boekingen wat er in een bepaalde periode gefactureerd is voor een bepaalde startdatumperiode. Hier wordt uitgegaan van de registratiedatum van een boeking en niet de aanmaakdatum van een factuur. Bij dit rapport is de mogelijkheid om de omzet op te vragen op een startdatumperiode op basis van een ingevoerde registratiedatum periode.

Omzet factuur/start

Op dit rapport kan je opvragen op basis van facturen wat er in een bepaalde periode gefactureerd is voor een bepaalde stardatumperiode. Dit hoeft dus niet gelijk te zijn aan hetzelfde rapport voor een boeking. Daar wordt uitgegaan van de registratiedatum van een boeking en niet de aanmaakdatum van een factuur.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief