Financiële rapporten

Er kunnen diverse financiële rapporten opgevraagd worden, die belangrijke managementinformatie kunnen verschaffen.

Omzetrapporten

Zo kunnen omzetrapporten opgevraagd worden, waarbij omzet getoond kan worden op boek- en vertrekdatumperiode. Een omzetrapport kan verder uitgefilterd worden op boekingsstatus. Het resultaat kan getoond worden per dag, per maand of per jaar.

Margerapporten

Tevens behoort het opvragen van margerapporten op vertrekdatumperiode tot de mogelijkheden. Er kan een selectie gemaakt worden van boekingen op basis van boekingsmarge, startdatum en boekingsstatus. Nadat de selectie boekingen wordt getoond, kan direct doorgeklikt worden naar een specifieke boeking.

Factuurrapporten

Het is mogelijk om een factuurrapport op te vragen en te groeperen op wederverkoper / label / periode. Uiteraard kan dit opgevraagd worden voor een bepaalde datumperiode en direct gemaild worden naar een aantal e-mailadressen.
Een gewenst factuurrapport kan ook periodiek automatisch gemaild worden naar een gewenst e-mailadres.

Lijst met geboekte producten / reisonderdelen

Naast deze twee opties, is het ook mogelijk om een lijst op te vragen van boekingselementen. Boekingselementen zijn geboekte producten; onderdeel van een boeking. Er kan een selectie uit alle boekingselementen gemaakt worden door onder meer te filteren op start- en einddatum, land en omschrijving van het element / reisonderdeel en boekingstype. Het getoonde resultaat kan als CSV bestand geëxporteerd worden.

Omzetrapport wederverkoper

Het is mogelijk om een rapport met omzet per wederverkoper op te vragen en uit te filteren op registratiedatum, startdatum en/of boekingsstatus(sen). Deze omzetrapporten kunnen per dag, per maand of per jaar getoond worden.

Omzet Boek/Start

Op dit rapport kan je opvragen op basis van boekingen wat er in een bepaalde periode gefactureerd is voor een bepaalde startdatumperiode. Hier wordt uitgegaan van de registratiedatum van een boeking en niet de aanmaakdatum van een factuur. Bij dit rapport is de mogelijkheid om de omzet op te vragen op een startdatumperiode op basis van een ingevoerde registratiedatum periode.

Omzet factuur/start

Op dit rapport kan je opvragen op basis van facturen wat er in een bepaalde periode gefactureerd is voor een bepaalde stardatumperiode. Dit hoeft dus niet gelijk te zijn aan hetzelfde rapport voor een boeking. Daar wordt uitgegaan van de registratiedatum van een boeking en niet de aanmaakdatum van een factuur.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief