Importeren betalingen

Importeren gegevens vanuit financieel pakket

Als er een koppeling met een financieel pakket aanwezig is, kan met behulp van deze functionaliteit gegevens uit het financiële pakket naar het systeem geïmporteerd worden. Om gegevens te importeren dient een keuze gemaakt te worden uit het financiële systeem waaruit de gegevens geïmporteerd dienen te worden, alsmede het bestand met importgegevens.

Na selectie van een financieel pakket en het uploaden van een importbestand wordt een taak importeren van betalingen uit financieel pakket als zogenaamd taaklijsitem toegevoegd. Dit item is inzichtelijk via Module Proces – Taaklijstitems. Met dit taaklijstitem wordt er inzicht gegeven wanneer de betalingen daadwerkelijk ingepland staan om doorgevoerd te worden in de boekingen.

Functionaliteit financieel pakket

In de module Applicatiebeheer in 1TIS kan de functionaliteit van deze koppeling met een financieel pakket worden uitgezet, waarna deze dan ook niet meer zichtbaar is in de module Financieel.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief