Importeren betalingen

Importeren gegevens vanuit financieel pakket

Als er een koppeling met een financieel pakket aanwezig is, kan met behulp van deze functionaliteit gegevens uit het financiële pakket naar het systeem geïmporteerd worden. Om gegevens te importeren dient een keuze gemaakt te worden uit het financiële systeem waaruit de gegevens geïmporteerd dienen te worden, alsmede het bestand met importgegevens.

Na selectie van een financieel pakket en het uploaden van een importbestand wordt een taak importeren van betalingen uit financieel pakket als zogenaamd taaklijsitem toegevoegd. Dit item is inzichtelijk via Module Proces – Taaklijstitems. Met dit taaklijstitem wordt er inzicht gegeven wanneer de betalingen daadwerkelijk ingepland staan om doorgevoerd te worden in de boekingen.

Functionaliteit financieel pakket

In de module Applicatiebeheer in 1TIS kan de functionaliteit van deze koppeling met een financieel pakket worden uitgezet, waarna deze dan ook niet meer zichtbaar is in de module Financieel.

Nieuws

Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Jitske Roos aan de slag voor 1TIS
Op het gebied van sales en marketing zocht 1TIS tijdelijke ondersteuning en heeft dit gevonden door het aantrekken van Jitske Roos.

Jitske is een bekende in de reisbranche en heeft ruim 6 jaar voor Zoover gewerkt en ruim 8 jaar bij Unigarant. Zij heeft altijd commerciële rollen vervuld en heeft voor beide bedrijven, met veel succes, groei...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief