Importeren betalingen

Importeren gegevens vanuit financieel pakket

Als er een koppeling met een financieel pakket aanwezig is, kan met behulp van deze functionaliteit gegevens uit het financiële pakket naar het systeem geïmporteerd worden. Om gegevens te importeren dient een keuze gemaakt te worden uit het financiële systeem waaruit de gegevens geïmporteerd dienen te worden, alsmede het bestand met importgegevens.

Na selectie van een financieel pakket en het uploaden van een importbestand wordt een taak importeren van betalingen uit financieel pakket als zogenaamd taaklijsitem toegevoegd. Dit item is inzichtelijk via Module Proces – Taaklijstitems. Met dit taaklijstitem wordt er inzicht gegeven wanneer de betalingen daadwerkelijk ingepland staan om doorgevoerd te worden in de boekingen.

Functionaliteit financieel pakket

In de module Applicatiebeheer in 1TIS kan de functionaliteit van deze koppeling met een financieel pakket worden uitgezet, waarna deze dan ook niet meer zichtbaar is in de module Financieel.

Nieuws

De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
NS Internationaal gaat samenwerken met 1TIS
Sommige samenwerkingen zijn heel innovatief en komen plots voorbij. Zo ook deze samenwerking met NS Internationaal.

Wij werden zeer recent benaderd...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief