Online betalen

Uw klanten kunnen ook direct aanbetalingen en de complete reissom elektronisch afrekenen.

Daarvoor is 1TIS een samenwerking gestart met Buckaroo.

Buckaroo Online Payment Service biedt u alle mogelijke betaalwijzen zoals creditcards, internetbankieren (iDEAL), online op rekening, online invoicing, eenmalige en doorlopende machtigingen en online termijn-betalingen. Tevens biedt men een volledige Creditmanagement/incasso-service aan, inclusief aanmaningen, zelf bepaalde aanmaantoeslagen en online gekoppelde integratie met incasso-bureaus. Tenslotte biedt men tevens een automatische integratie met de financiële administratie.

Om het online betalen mogelijk te maken in uw 1TIS software dient u eerst een contract af te sluiten met Buckaroo. Uw accountmanager kan u daarbij helpen. Vervolgens bepaalt u zelf welke betaalmethodieken u wilt gaan gebruiken. Dat wordt ingeregeld in uw Buckaroo account en in uw 1TIS software. Vanaf dat moment wordt in uw klantenwebsite de mogelijkheid geboden om via een beveiligde verbinding de betaling volledig elektronisch af te handelen. Uw klant geeft aan hoe de betaling moet plaatsvinden. Bijvoorbeeld een IDeal betaling met een RABO bankrekeningnummer. De afhandeling verloopt geheel automatisch.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief