Online betalen

Uw klanten kunnen ook direct aanbetalingen en de complete reissom elektronisch afrekenen.

Daarvoor is 1TIS een samenwerking gestart met Buckaroo.

Buckaroo Online Payment Service biedt u alle mogelijke betaalwijzen zoals creditcards, internetbankieren (iDEAL), online op rekening, online invoicing, eenmalige en doorlopende machtigingen en online termijn-betalingen. Tevens biedt men een volledige Creditmanagement/incasso-service aan, inclusief aanmaningen, zelf bepaalde aanmaantoeslagen en online gekoppelde integratie met incasso-bureaus. Tenslotte biedt men tevens een automatische integratie met de financiële administratie.

Om het online betalen mogelijk te maken in uw 1TIS software dient u eerst een contract af te sluiten met Buckaroo. Uw accountmanager kan u daarbij helpen. Vervolgens bepaalt u zelf welke betaalmethodieken u wilt gaan gebruiken. Dat wordt ingeregeld in uw Buckaroo account en in uw 1TIS software. Vanaf dat moment wordt in uw klantenwebsite de mogelijkheid geboden om via een beveiligde verbinding de betaling volledig elektronisch af te handelen. Uw klant geeft aan hoe de betaling moet plaatsvinden. Bijvoorbeeld een IDeal betaling met een RABO bankrekeningnummer. De afhandeling verloopt geheel automatisch.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief