Online betalen

Uw klanten kunnen ook direct aanbetalingen en de complete reissom elektronisch afrekenen.

Daarvoor is 1TIS een samenwerking gestart met Buckaroo.

Buckaroo Online Payment Service biedt u alle mogelijke betaalwijzen zoals creditcards, internetbankieren (iDEAL), online op rekening, online invoicing, eenmalige en doorlopende machtigingen en online termijn-betalingen. Tevens biedt men een volledige Creditmanagement/incasso-service aan, inclusief aanmaningen, zelf bepaalde aanmaantoeslagen en online gekoppelde integratie met incasso-bureaus. Tenslotte biedt men tevens een automatische integratie met de financiële administratie.

Om het online betalen mogelijk te maken in uw 1TIS software dient u eerst een contract af te sluiten met Buckaroo. Uw accountmanager kan u daarbij helpen. Vervolgens bepaalt u zelf welke betaalmethodieken u wilt gaan gebruiken. Dat wordt ingeregeld in uw Buckaroo account en in uw 1TIS software. Vanaf dat moment wordt in uw klantenwebsite de mogelijkheid geboden om via een beveiligde verbinding de betaling volledig elektronisch af te handelen. Uw klant geeft aan hoe de betaling moet plaatsvinden. Bijvoorbeeld een IDeal betaling met een RABO bankrekeningnummer. De afhandeling verloopt geheel automatisch.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief