Online betalen

Uw klanten kunnen ook direct aanbetalingen en de complete reissom elektronisch afrekenen.

Daarvoor is 1TIS een samenwerking gestart met Buckaroo.

Buckaroo Online Payment Service biedt u alle mogelijke betaalwijzen zoals creditcards, internetbankieren (iDEAL), online op rekening, online invoicing, eenmalige en doorlopende machtigingen en online termijn-betalingen. Tevens biedt men een volledige Creditmanagement/incasso-service aan, inclusief aanmaningen, zelf bepaalde aanmaantoeslagen en online gekoppelde integratie met incasso-bureaus. Tenslotte biedt men tevens een automatische integratie met de financiële administratie.

Om het online betalen mogelijk te maken in uw 1TIS software dient u eerst een contract af te sluiten met Buckaroo. Uw accountmanager kan u daarbij helpen. Vervolgens bepaalt u zelf welke betaalmethodieken u wilt gaan gebruiken. Dat wordt ingeregeld in uw Buckaroo account en in uw 1TIS software. Vanaf dat moment wordt in uw klantenwebsite de mogelijkheid geboden om via een beveiligde verbinding de betaling volledig elektronisch af te handelen. Uw klant geeft aan hoe de betaling moet plaatsvinden. Bijvoorbeeld een IDeal betaling met een RABO bankrekeningnummer. De afhandeling verloopt geheel automatisch.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief