Begeleiders

Het is mogelijk om begeleiders in te voeren. Begeleiders zouden kunnen zijn: chauffeurs, reisleiders, schippers of instructeurs. Deze begeleiders kunnen aan gewenste voorraaddata van een element gekoppeld worden. Ook kunnen deze begeleiders (met gewenste informatie vastgelegd bij de begeleider) op rapporten verschijnen, die vanuit 1TIS worden gegenereerd.

Begeleiders kunnen onder een begeleiderscategorie aan zich gekoppeld krijgen. Hierdoor is het mogelijk om begeleiders te bundelen, maar ook om begeleiders uit te sluiten. Tevens is er de mogelijkheid om te filteren op begeleidercategorie.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief