Begeleiders

Het is mogelijk om begeleiders in te voeren. Begeleiders zouden kunnen zijn: chauffeurs, reisleiders, schippers of instructeurs. Deze begeleiders kunnen aan gewenste voorraaddata van een element gekoppeld worden. Ook kunnen deze begeleiders (met gewenste informatie vastgelegd bij de begeleider) op rapporten verschijnen, die vanuit 1TIS worden gegenereerd.

Begeleiders kunnen onder een begeleiderscategorie aan zich gekoppeld krijgen. Hierdoor is het mogelijk om begeleiders te bundelen, maar ook om begeleiders uit te sluiten. Tevens is er de mogelijkheid om te filteren op begeleidercategorie.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief