Boekingsacties

Mogelijkheden boekingsacties

Nadat een boeking definitief is gemaakt, zijn er vaak zaken die aandacht vragen nadat de factuur van een boeking is verstuurd. Voor deze actiepunten kunnen boekingsacties gebruikt worden. Deze acties zorgen voor een goede structuur van de af te handelen punten na boeking. Denk aan het toesturen van eventuele extra informatie na boeking, het genereren van reisbescheiden, of het (automatisch) versturen van enquêtes. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van het bedrijfsproces. Door middel van statussen kan per actie aangegeven worden of deze al dan niet uitgevoerd is.

Boekingsactielijsten uitdraaien

In de boekingsactielijst kan gefilterd worden op een specifieke boekingsactie. Zo kunnen lijsten uitgedraaid worden voor boekingsacties die in een bepaalde periode uitgevoerd dient te worden voor (een selectie van) geregistreerde boekingen. Vanuit de lijst kan ook direct voor een selectie van boekingen de boekingsstatus aangepast worden. Bij deze lijst wordt ook de memo getoond, die zowel bij deze actielijst, als bij de boekingsactie in het tabblad acties bij de boeking toegevoegd kan worden. Deze memo wordt tevens meegenomen, wanneer een selectie van boekingsacties geprint wordt.

Nieuws

Uitbreiding klanten in de Belgische markt
Recent zijn wij een samenwerking aangegaan met de Belgische reisorganisatie Govaka.
Govaka is sterk in groepsreizen en al meer dan 25 jaar organiseren zij wandel, fiets, kampeer en cultuurreizen over de hele wereld.
De wensen die Govaka heeft, met betrekking tot het inrichten van de backoffice middels software, passen heel goed bij wat wij dagelijks leveren.
Wij kennen en herkennen de werkprocessen van Govaka en kunnen hier goed in de praktijk op inspelen.
Onze software levert rendement op
Onze klanten ervaren dagelijks dat het omarmen van goede software kostenbesparend werkt.
In de praktijk betekent dit namelijk:
Meer efficiëntie in de dagelijkse processen op de werkvloer
Geen dubbele administratie door het gebruik van meerdere systemen
Besparing in uren en geld
Beter inzicht door juiste managementrapportages

Graag geven wij een demo, om jou ook inzage te geven in onze software en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.
Klik hier voor een demo aanvraag.
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief