Boekingsacties

Mogelijkheden boekingsacties

Nadat een boeking definitief is gemaakt, zijn er vaak zaken die aandacht vragen nadat de factuur van een boeking is verstuurd. Voor deze actiepunten kunnen boekingsacties gebruikt worden. Deze acties zorgen voor een goede structuur van de af te handelen punten na boeking. Denk aan het toesturen van eventuele extra informatie na boeking, het genereren van reisbescheiden, of het (automatisch) versturen van enquêtes. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van het bedrijfsproces. Door middel van statussen kan per actie aangegeven worden of deze al dan niet uitgevoerd is.

Boekingsactielijsten uitdraaien

In de boekingsactielijst kan gefilterd worden op een specifieke boekingsactie. Zo kunnen lijsten uitgedraaid worden voor boekingsacties die in een bepaalde periode uitgevoerd dient te worden voor (een selectie van) geregistreerde boekingen. Vanuit de lijst kan ook direct voor een selectie van boekingen de boekingsstatus aangepast worden. Bij deze lijst wordt ook de memo getoond, die zowel bij deze actielijst, als bij de boekingsactie in het tabblad acties bij de boeking toegevoegd kan worden. Deze memo wordt tevens meegenomen, wanneer een selectie van boekingsacties geprint wordt.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief