Boekingsstanden op item

Het is mogelijk om een lijst met boekingsitems op te vragen. Dit zijn items die op een boeking geregistreerd zijn. Het is voor deze boekingsstanden op items niet nodig om voorraad te hebben geregistreerd op de items. De lijst met boekingsitems is op diverse criteria uit te filteren.

Via de actie ´aantallen inzien´ worden de boekingsitems getoond dat op die dag in een boeking staan. De aantallen worden onderverdeeld in de statussen aanvraag, definitief en in behandeling. Daarbij worden tevens alle boekingen getoond, waarbij de geselecteerde boekingsitems toe behoren.

Per boeking kunnen vervolgens deelnemergegevens worden opgevraagd. Het is hierbij mogelijk om de deelnemers op te halen die op de boeking aanwezig zijn. Het is tevens mogelijk om alleen de deelnemers op te vragen die specifiek zijn toegedeeld op het betreffende boekingsitems. Er worden gegevens als geslacht en naam getoond.

Tenslotte is het mogelijk om rapporten te genereren op basis van de geselecteerde boekingselementen.

Nieuws

Trotse klant
Op Linkedin zagen wij het bericht van Richard Smits, directeur van Maaskant Reizen en wij delen dit bericht ook graag met jou om te lezen. Ook wij zijn trots!
Dalstra Reizen verwelkomen wij graag als nieuwe klant
Graag laten wij weten dat wij Dalstra Reizen als nieuwe klant welkom heten en uiteraard zijn wij blij met de reden achter de keuze.
Johan Dalstra is directeur van Dalstra Reizen en liet ons het volgende weten; ”Onze keuze voor 1TIS was snel gemaakt. Door een...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief