Boekingsstanden op item

Het is mogelijk om een lijst met boekingsitems op te vragen. Dit zijn items die op een boeking geregistreerd zijn. Het is voor deze boekingsstanden op items niet nodig om voorraad te hebben geregistreerd op de items. De lijst met boekingsitems is op diverse criteria uit te filteren.

Via de actie ´aantallen inzien´ worden de boekingsitems getoond dat op die dag in een boeking staan. De aantallen worden onderverdeeld in de statussen aanvraag, definitief en in behandeling. Daarbij worden tevens alle boekingen getoond, waarbij de geselecteerde boekingsitems toe behoren.

Per boeking kunnen vervolgens deelnemergegevens worden opgevraagd. Het is hierbij mogelijk om de deelnemers op te halen die op de boeking aanwezig zijn. Het is tevens mogelijk om alleen de deelnemers op te vragen die specifiek zijn toegedeeld op het betreffende boekingsitems. Er worden gegevens als geslacht en naam getoond.

Tenslotte is het mogelijk om rapporten te genereren op basis van de geselecteerde boekingselementen.

Nieuws

Nieuwe website Maaskant Reizen
Voor onze klant Maaskant Reizen hebben wij een compleet nieuwe website geleverd; inclusief wizard. Voor de nieuwe website hebben wij een nieuwe functionaliteit gebouwd, voor het informeren van mensen op een pakket startdatum (bij bijv. gegarandeerd vertrek).
De bezoeker van de website kan een e-mailadres achterlaten op een pa...
Eerste webinar was zeer geslaagd
Met meer dan 50 deelnemers kijken wij met een heel positief gevoel terug op ons eerste webinar. Onze collega Richard wist zijn tijd in bijna een uur vol te praten en nam de deelnemers op een enthousiaste wijze mee door het systeem.
De onderwerpen van dit webinar waren Actietypen en Taken.
Het webinar is opgenomen, dus kon jij er niet bij aanwezig zijn en wil jij het ook nog terugluisteren, stuur dan een mail naar informatie@1tis.nl o.v.v. webinar 1.

Het volgende webinar is 28 maart en gaat over Rapportsjablonen. Meld je snel...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief