Boekingsstanden op item

Het is mogelijk om een lijst met boekingsitems op te vragen. Dit zijn items die op een boeking geregistreerd zijn. Het is voor deze boekingsstanden op items niet nodig om voorraad te hebben geregistreerd op de items. De lijst met boekingsitems is op diverse criteria uit te filteren.

Via de actie ´aantallen inzien´ worden de boekingsitems getoond dat op die dag in een boeking staan. De aantallen worden onderverdeeld in de statussen aanvraag, definitief en in behandeling. Daarbij worden tevens alle boekingen getoond, waarbij de geselecteerde boekingsitems toe behoren.

Per boeking kunnen vervolgens deelnemergegevens worden opgevraagd. Het is hierbij mogelijk om de deelnemers op te halen die op de boeking aanwezig zijn. Het is tevens mogelijk om alleen de deelnemers op te vragen die specifiek zijn toegedeeld op het betreffende boekingsitems. Er worden gegevens als geslacht en naam getoond.

Tenslotte is het mogelijk om rapporten te genereren op basis van de geselecteerde boekingselementen.

Nieuws

Release 1.74 – 26 september 2017
Op 26 september zal release 1.74 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Boekingsvragen en documenten toevoegen op boeking inzien pagina
Op de boeking inzien pagina is het mogelijk gemaakt om boekingsvragen te stellen. Hiernaast is het mogelijk gemaakt documenten te uploaden vanaf deze pagina.

Vragenlijsten binnen enquêtes
Als een element twee keer op een boeking staat zal de enquêtevraag bij het element nog maar eenmalig gevraagd worden in de enquête....
Release 1.72 – 15 augustus 2017
Op 15 augustus zal release 1.72 plaatsvinden. Hieronder een overzicht van alle updates en nieuwe mogelijkheden.

Offerte reisprogramma
Er zijn verbeteringen toegepast aan het reisprogramma waardoor offertes met reisprogramma nog gemakkelijker aangemaakt en aangepast kunnen worden.

Vertrekdag en genereren reisduren
Het is mogelijk gemaakt naast aankomstdagen, vertrekdagen bij voorraaddata te configureren. Hiernaast is de mogelijkheid toegevoegd TRIP mogelijke duren te laten berekenen op basis van de opgevoerde aankomst- en vertrekdata. Hierdoor kunnen producten met wisselende aankomst- en vertrekdagen gemakkelijker...
Wilt u op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief