Boekingsstanden op item

Het is mogelijk om een lijst met boekingsitems op te vragen. Dit zijn items die op een boeking geregistreerd zijn. Het is voor deze boekingsstanden op items niet nodig om voorraad te hebben geregistreerd op de items. De lijst met boekingsitems is op diverse criteria uit te filteren.

Via de actie ´aantallen inzien´ worden de boekingsitems getoond dat op die dag in een boeking staan. De aantallen worden onderverdeeld in de statussen aanvraag, definitief en in behandeling. Daarbij worden tevens alle boekingen getoond, waarbij de geselecteerde boekingsitems toe behoren.

Per boeking kunnen vervolgens deelnemergegevens worden opgevraagd. Het is hierbij mogelijk om de deelnemers op te halen die op de boeking aanwezig zijn. Het is tevens mogelijk om alleen de deelnemers op te vragen die specifiek zijn toegedeeld op het betreffende boekingsitems. Er worden gegevens als geslacht en naam getoond.

Tenslotte is het mogelijk om rapporten te genereren op basis van de geselecteerde boekingselementen.

Nieuws

Uitbreiding productportfolio
Recent hebben wij ons productportfolio uitgebreid en richten wij ons nu ook specifiek op het automatiseren van de backoffice voor incentive-reizen en groepsboekingen vanuit bijvoorbeeld 1 hoofdboeker.
1TIS kent de uitdagingen waar jij als incentive-spe...
De Skireis.nl en GoCanada kiezen beiden voor 1TIS
Ondanks dat het prachtig zomerweer in Nederland is, zaten wij afgelopen tijd met De Skireis.nl om tafel om te praten of wij hen vanuit de software kunnen ondersteunen bij de backoffice van hun geweldige wintersportreizen. Eind juni hebben wij dan ook gezamenlijk...
Wil je op de hoogte blijven van onze software en online marketing ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief